Jedan od uslova iz Mape puta
0
BiH dobija Agenciju za prevenciju korupcije
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da mi samo otvaramo potrebne agencije koje su nam na listi iz Mape puta. Njihova stvarna svrha je lijepo opisana ali prakticna primjena ce vjerovatno biti nikakva. Nevjerovatna ova Evropa kojoj ne smeta da samo na papiru izvrsavamo njihove zahtjeve.
ma odo se roknut
Komisija za pracenje rada agencije,bit ce sastavljena uglavnom od ploiticara...toliko o komisiji a i o agenciji....
Igra je genijalna, priključite se i zaigrajte, pomozite eBiH da postane najjaca sila u virtualnom svijetu! Na eRepubliku smo odavno u EU, tačnije u savezu EDEN u kojem je i Amerika, pored evropskih država. http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (pratite uputstva koja dobijete u poruci od Ureda Dobrodošlice i meni se javite ako vam treba neka pomoć)
Nista ne brini ona je vec formirana i popunjena kadrovima samo treba sad da se provede procedura. Tako to kod nas ide. Najprije matematika, ko kome i koliko a onda u zakonsku proceduru da to legalizujemo.
...samo da se nadovezem na naslov.. u kojoj ce se moci dobiti pozicija iskljucivo korupcionim putevima... e bas me interesuje kako ce se oformiti agencija
Mislim da je donošenje ovog zakona u suprotnosti sa \"NACIONALNO - VJERSKIM\" interesima (čitaj; krađom para od naroda) i da Parlament BiH treba uložiti veto, tj svi složno protiv ovog zakona moramo biti, jer nije u saglasnosti sa \"NACIONALNO - VJERSKIM\" pitanjima. Obrazloženje: Naime, naravno, svakako.... mi iz islamske, pravoslavne i katoličke svite ne možemo donijeti Zakon protiv korupcije, jer ne možemo sami sebe hapsiti. Da, naravno, mi smo lopovi, ali mi to krademo za DOBROBIT naroda (svih naroda i grupa i vjera), naravno, svaki u svom ovčijem toru. Poznato je da su muslimani, pravoslavci i katolici Bosne i Hercegovine najveći GLUPSONERI i da su pogodni za nagyziti. Dakle, muslimani, pravoslavci i katolici (danas popularno Bošnjaci, Srbi i Hrvati)...... NAPUŠITE NAM SE KURČlNE - GLUPANDERI JADNI!!! ;)
dodik ce te najbolje uputit a poslije njega covic..
Simpa...