Čović s Tot Voorstom
0
"BiH će dobiti novi ustav nakon izbora"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi babini,oni su od*ebani za sva vremena,njih više niko ništa nepita
Ma biće svega saso mange. Još kad sutra sud odluči protiv iredentista.
SLAZEM SE -DEAR FRIEND! Guzno crijevo u guzici lijevo, na potezu Tuzla -Sarajevo.
Bice i treci plus onaj Babinih. Eto kako 4 entiteta.
Guzno crijevo guznocrijevašima !
Da,da..sjecam se te pjesme i znam je napamet: U kafani kraj Vrbanje mosta, sve Bosnjaci nigdje stranog gosta, toce pivo dizu pune case, Sarajevo bice cjelo nase, jedan drugom stiscu bratske ruke, pa govore kosto nekad pase, Srbe cemo staviti na muke. Tu sam ja pjesmu slusao prije pocetka rata u Sarajevu-sto ima tu sporno?
Dont vori maj dier frend.Vaj ju nid tu liv vid mi ander the sejm ruf,if ju hejt me? The best for bos as iz tu sepatej from ic ader.Vi hef inaf hausis,let mi gou tu liv in maj haus,bikoz aj lijk tu bi sejf end fri -that iz demokrasi.
1992 početkom rata dabićevi Srbi su ga zvali ukleti grad a sve je bilo popraćeno pjesmom GINU Srbi mladi za slobodu grada ra-a svi smo s tobom sada.... Pokušaj pronaći pjevača te pjesme i pitaj ga odakle mu tako ispirativa ideja za pjesmu GINU srbi mladi....
provokatoru, najede.s. nam se svima go.va.na. bijedo bijedna ;) get a life
Narode BiH !-nema vama srece ni napretka dok se ne razdijelite i to onako da svako ima svoje i da niko nikome ne smeta.Tu cetvrtu federalnu jedinicu ostavite za zajednicke sastanke i sijela tako da svako od nas moze u nju doci da se proveseli.Po mojemu to mjesto za zajednicka sijela je najprikladnije Sarajevo,bez obzira sto ga Srbi zovu Teheran.Pa sta to fali Teheranu,samo ako se Evropeizira,a Evropeizirace se cim svi budemo tamo dolazili sa nasom Evropskim kulturom.
@O.O. To je zbog vas Alijinih i Bugojna.
Kako isto? Ipak se \"stvari krecu\". Eto, primjera radi, iduce godine ce biti svjetsko bez nase repke, a vize ne samo da nece ukinuti, nego ce ih jos poostriti u narednih deset godina.
DEJA VU! Pa ovaj isti tekst je bio objavljan na sarajevo-xu prije 4 godine! Ko ce sada jos izjaviti da ce se plate i penzije popraviti, posto smo dobili kredit od mmf-a?! I onda jedino nedostaje izjava da ce invalidnine biti povecane i svi lijekovi potrebni invalidima stavljeni na esencijalnu listu! Ovo je samo za podsjecanje u slucaju da su zaboravili sta je bilo prije proslih izbora :P
Mapa imas ukusa! :-)
RS, HZ HB, Sarajevsko-Zenicki, kako god ga nazvali i Babin entitet.