Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da niko od nas sto ovo cita nece dobiti ni jedne marke
Upravo. Od rata uslo 50 milijardi i obican narod skoro nije ni osjetio. Sta je 200 miliona prema 50 milijardi, ni 1%.
taman da se obnovi vozni park guzonja, pa ne moze se vozati stari audi iz 2013, sta ce narod reci?
i kada moramo vratiti ta sredstva i kolika ce biti kamata??
Korisnici ove komponente, zavisno od prioriteta i mjera datog programa, mogu biti jedinice regionalne i lokalne uprave, nevladine organizacije, istraživačke i razvojne institucije, privredne komore itd.
bezze bacate pare
Bez konkretnog plana kome i gdije pare idu , bez strategije investiranja i ulaganja u privredu ni feninga im dati !!! Djubrad lopovska !!!
Dobicemo mi ku.ac od ovce do 2017, j.bo vas vaših 200 miliona i IPA fondovi.
samo nas kljukajte raznim kreditima mamu vam,ljudi ne shvataju da ce nas mmf i ostali oligarsi gurnuti dublje nego sto smo sada,a kao pomazu nam,koji licemjeri..U buducnosti neka nam je bog napomoci,cijelom balkanu..
Koji će nam vrag?
Super vijest za one koje dobijaju platu sa budjeta
Bosanskaposla, potpuno si u pravu. Ovi nas iz EU motaju svake godine i prave od nas glupane što mi u stvari i jesmo. Umjesto da se okrenemo radu i svojim resursima mi očekujemo da nam Andy McGuffie, volonter u birokratiji EU obećava nekakve milione. Nema od toga ništa. Uzdajte se samo u Boga i u sebe.
ybg, okrenuli se stranci našim resursima i ovo je sića z aono što će biti njihovo na kraju. Igrači su to, 50-100 godina ako treba čekaće, jer mogu podnijeti a onda naplata.
ovi stranci baš budale......ne znaju da mi (tj naši mudri predstavnici) do 2017 možemo milion sranja napraviti da ni feninga od toga ne dobijemo.