Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednoglasno evo nam svima qurac, ko vi nama za Peljeski most i rafineriju u B. Brodu kifla, evo RH se oduzuje nazad
prisjetite se afere kada su se kao slučajno vagoni s nuklearnim otpadom iz Slovenije "zalutali" u BiH. ko zna šta su im do sada dopustili naši dvadesetogodišnji lopovluci bh. političke elite.
@svetijuraj, pa zasto ga onda voziti na granicu sa nama, zašto jednostavno ga po standardima EU ne skladište u srcu svoje države? I kad je sve po EU standardima iznajmi im ti svoju baštu, neka malo dublje iskopaju, a ti možeš hajrovati
Dajem 10 dunuma zemlje da kod mene zakopaju...neće biti plaho skupo...
e nek sam procitala da ima neko da se bavi i ozbiljnim problemima u nasoj zemlji, svaka cast
@SvetiJuraj nije, ali bi moglo ugroziti našu zemlju........
@svetijura, radioaktivnost je proces koji izaziva razna oboljenja u ljudskom organizmu, a najčešće karcinom. Radioaktivni materijal moze se prenositi vjetrom ili erozijom, prilikom čega smo na udaru, a i una je blizu. Da je igdje drugo mogla odnijela bi, kontaju da smo mi paglu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još nam samo to fali..
neka ti komšija u bašti napravi, a ti budi sretan 😉😁😂
@svetijura, nisam upoznat, mada me nista ne bi iznenadilo, ali i ako je istina, jedno zlo ne opravdava drugo. Mozes li mi poslati link o toj vijesti
Neka smo se makar u nečemu složili