Dodik za srbijanski list "Danas"
0
"BiH će biti savez republika ili je neće biti"
Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE IDEMO PREMA HRIŠĆANKOJ EVROPI JA SAM SPAKOVO KOFERE IMAM TAMO I IMANJA I VILE JOS VI MOJI SRBI DA SE SPAKUJETE PA DA IDEMO SAMO SE MALO STRPITE DA VAS JOS POKRADEM MOZE MI ZAFALITI PARA. PS. JE BO VAM DODIK MAMU TURSKA KO PILAD ČET NIČKA FA ŠISTIČKA GENOCIDNI NAROD=SRBI
TAKO JE GOSPODINE DODIK ! IMATE PODRSKU CITAVOG SRPSKOG NARODA ! NEZAVISNOST JE NASA BUDUCNOST,STO DALJE OD BALISTANA I MUSIMAJMUNA,KRENIMO PREMA HRISCANSKOJ EVROPI !
@saban murat da se sjecas dobro znao bi da vas ne bi bilo nigdje u BiH da nije bilo Amerike
neko rece da je amerika dala bosnjacima 24% teritorije... zar nije amerika dala srbima rs, kada je zaustavila armiju bih kod banjaluke 95. god.? ili se ne sjecam dobro?
e moj Mujoo iz Doboja .. lako je ratovati preko druge strane atlantika .. preko interneta .. jos jedan rat tamlo muslimani bi bilo raseljeni za sva vremena ovaj put bi i srbi i hrvati bili na istoj strani ne milsim da ce se to ostvariti u iduce 4,5 godine ali hoce na duze staze.. AKO BUDE OVAKO SE ZAOSTRAVALO jeidni SPAS je svi ZAJEDNO U EVROPU i to kao regije
Sve sam mislio da će se uredit nekako,ali na žalost,ovo je Bosna...kako ono reče Đuro na kraju Turneje,odma nož pod grlo.Nažalost,ko misli da je ishod svih ovih svinjarija,nešto drugo nego novo krvoproliće,taj ne zna historiju Bosne zadnjih 200 godina.Čović bi da Mostar bude stolni grad,Dodik bi crtao i markirao granice...nadam se da ovaj put krenemo prvi...sve u svemu,biće mesa orlu i gavranu.
muslimani su veliku gresku napravili na ovim izborima,raspad BiH je neminovan.Kontam da cemo kad se podjelimo svi konacno prodisat.
Naravno....znas ti sta pricas, imas pruzenu ruku od babakira....on ce zavrsit ono sto mu je babo poceo, rasprodaju Bosne, kamo srece da mi imamo jednoga kao Dodik, sve bi bilo drugacije....
Onako sam sada upalio da vidim šta ima na sa-x i kad fakat, nema realiste, obilića i ostalih cyber huškača! Fakat imaju radno vrijeme! Možda to rade ovi sa sa-x, da popale narod da stalno obilaze stranicu i udaraju replike! Doviđenja!
Niko ne može ukinut RS, a niti podijeliti BiH. Što vam to prije postane jasno lakše će vam bit i moćete glasati i živjeti bez straha od nestanka bilo čega.
ustanka nece biti, prirasli minderluci za gu.zicu! tacka.
hoce li biti ove godine ili iduce kakvog ustanka?? da se pocne polako spremati..
MA IMA BOSNE I UVJEK CE JE BITI MILE MILE KRME DEBELO.
REce gubet kako se dogovore veliki pa oni si se vec dogovorili da bih ide u istoriju Mile je koji treba da odradi posao dok vas tiveliki budu zaludjivali muslimane o nekakvoj mulineetnickoj hib
PRIJE ĆEŠ TI BITI POKOJNI !