Luciani o predmetu Sejdić-Finci
0
"BiH bi se mogla suočiti s ozbiljnim posljedicama"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan predsjednik BiH, ali da bude Srbin. Pa ćete pjevati borbene onda.
Jedan predsjednik Bosne i Hercegovine je najbolje rješenje ali sa smanjenim ovlaštenjima ali do tog dana provodit nam je ovo rješenje koje je nametnuo Dejton,nije dobro ali šta je tu je.Potpuno je nebitno ko će biti eventualno budući predsjednik BiH on će u svakom slučaju morati sprovoditi ustav i zakon.
NAZALOST DANASNJA SRBIJA JE GORA OD MILOSEVICEVE NACIONALNI IDEOLOG SRBSKI VAMPIR NADMASUJE RAZUM I PRAVDU!!! TADIC I JEREMIC SU HILJADU PUTA GORI OD MILOSEVICA I ONI SU GLAVNI KRIVCI ZA NESTABILNOST U REGIJI, I DALJE PRIJETE, MJESAJU SE I RADE SVAKE MOGUCE BLOKADE ZA FUNKCIJU I PROSPERITET BOSNE I HERCEGOVINE!!!! ONI HOCE DA POLAKO KOLONIZIRAJU BOSNU I HERCEGOVINU I PUMPAJU RESURSE BiH-e POGOTOVU NAFTU KOJA VRIJEDI VISE OD 500 000 000 DOLARA! SRBIJA JE JEDNA GRUPA GENOCIDASA I PLJACKASA, FASISTICKA SKUPINA IDEOLOGA O VELOKOJ KRALJEVINI SRBIJI! REVIZIJA PROTIV VAMPIRSKE FASISTICKE GENOCIDNE DRZAVE OD HITNO!!! TREBA UBICU I KRVOLOCNIKA IZA RESETAKA TAMO GDJE JOJ JE MJESTO!!! DEMOKRACIJA I JEDNA I JEDINA DRZAVA BOSNA I HERCEOVINA! DOSTA JE SRPSKOG FASIZMA I AGRESIVNE SRBIJE KOJA PRIJETi I KO JOJ JE DOZVOLIO DA TA KRVAVA SKUPINA GENOCIDASA IMA PRAVO PRIJETIT NEZAVISNOJ DRZAVI BIH-I?!
a ko je namjetnuo noz pod grlo bosnjacima genocidnu tvorvinu i podjelio drzavu bosnu i hercegovinu? oni koji su krvi sto su dozvolili da fasisticka srbija napravi genocid , ratne zlocine i protjer dva milona bosnjaka iz bosne hercegovine!!!
Pod cijom je Auschwitz vlascu?
svi govore o sprovedbi odluke Finci-Sejdic, ali sta je sa odlukom suda u Hagu, da je u Srebrenici bio genocid? Srebrenica pod vlascu onih sto su i napravili genocid???? Kad ce se sprovesti ta odluka?
Pa i krajnje je vrijeme da i ostali imaju sva ljudska prava.Nema mjesta za fazizam na ovim prostorima.
Sto se mene tice nek Finci i Sejdic budu predsjednici , ali oni to sigurno ne zele, nego nesto drugo, izmedju ostalog na indirektan nacin poduprijeti aktualnu vlast koja im odgovara. koji k...c me z.a.j.e.b.a.v.a.t.e i maltretirate da 10 puta pisem sifru?
gradjani ove zemlje imaju demokratsko pravo insistirati da ova zemlja ima jednog predsjednika kao i sav ostali svijet
ovi stranci ti prvo uvale nakaradni dejtonski sporazum pa onda kao nešto nije uredu nek imamo jednog predsjednika države i problem rješen al ovi naši kakvi su još će staviti da imamo pet predsjednika