Tanja Fajon izrazila zabrinutost
0
BiH bi mogla još više kaskati za zemljama regiona
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su najbolji intruktori mrznje, fasizma i terore, istina smeta, vama srbima , ostajete i ste barbari i siledzije, ub*ice i horde primitivnih divljaka, to svak zna, to nije sirenje mrznje vec PUKA ISTNA! Svim narodima i drzavama u regiji vi SRBI ste pocinili najgore zlo*cine protiv covjecanstva, samo je JEDANAEST genocida nad Bosnjacima ZA 150 godina, poklopi se svojim sramom, svak ce kad tad biti sa svojom svijesti!
VRATIT CEMO BIH-I i NJENIM GRADJANIMA NAS JEDINI I LEGALNI USTAV A TO JE USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! DOSTA NAM JE SERBOFASIZMA I SERBOTERRORIZMA BARRBARIJE , AGGRESIJE I SERBO-TERORE...!!! H O C E M O D E M O K R A C I J U A NE SERBO TERORU I KONSTANTNU PRIJETNJU DIKTATURE SERBSKIH RATTNIH ZLOCCINACA I SERBO-GENOCIDASA...!!!
SERBI I SERBIJA SU GENOCIDASI- MONSTRUMI-VAMPIRI-BARBARI ZA SVA VREMENA...!!! Oni ne zarmisljaju kao ljudi vec ko NAJGORI INSTIKTI ZVJERI MONSTRUMA VAMPIRA...!!! OD DANAS PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE GDJE GOD BILI KAD SPOMINJETE, GOVORITE ILI PISETE OD DANAS ZAUVIJEK NAZIVAJTE SERBE \"\"SERBO-BARBARi&qu ot;\"...!!! Nek se zna i zauvijek o njima govori ko serbo-barbari...!!!
čuj-kaskati...pa nismo papkari,gospođice...opet kontam nešto,možda je prijevod loš...ne bi ona nama tako rekla...
)============>> - Mala bil ga malo
Kaskaš ti mala za bosanskim feslijom evomiti volikim, , UU ---------------------------::))>>
Kakim se na Bosnu
Ma sta ce nama bolje, navikli smo mi na bjedu...
joj ove evrope podmukle varalice šta bi učinila entitetu fbih da je nastao onako kako je nastao entitet rs
e cuj zabrinuta.
zar moze jos vise?
ma ne mogu vjerovati, kaska puziiiiiii izađite malo van granica
za tamburu,opet si zaboravio lijekove uzeti, ilsi zaboravan ko bosanac,ilsi neposlusan kao srbin ali zdravlje tije najprece.
kako bi ja jeb\'o ovu tanju...
So eine nette Frau,Überaschung las dich wieder sehen ales gute aus RS.