Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ivo Andric.....tjesi se cobane........jedini koji uskoro nece postojati ste vi genocidasi tj vas blentitet genocidni !!!! BiH je medzunarodno priznata drzava......a genocidna tvorevina to nece biti nikad !!!!
Kimmo, pa bih i ne postoji, sta je s tobom???
* * * dok je SDP bio na vlasti ono malo nesto tad smo usli u Vijece, e sad su ovi uspjeli konacno i to da uniste, ali eto ne valja SDP, moras za svoje glasat. * * *
Riješenje kao na Cipru. Kršćanski dio BiH u EU, a muslići..............?
e akademiče ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će. ali ćeš biti musliman to ne mijenja činjenicu. BU
JA SAM ĆETNIK :)))) SA MEKIM Ć I JOŠ NEĆIM MEHKANIM :)))
@cro i @akademik sto nas se to bojite, samo da još znate šta vas i slične vama još čeka. biti ćete i vi muslimani i ponositi se sa tim. SABUR BRAĆO
poznati su srbi pravoslavci po silovanju svoje djece:-)))))))))))
KRMAD SRPSKA OPET GROKCHU... POBICHEMO VAS SVE NASTAVITEL KENJAT O TOM ODVAJANJU... TO STO SAD
srbi su teroristicki fundamentalisti i ubice! nisu hriscani vec fundamenalisicki srbi, njihna baza je ubit i kolonizovat! srbi su ruski emigranti u regiji!
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
ahahahahhahahahahahahahahahahahaha Pa kako turci i da budu u vijeću Europe? Naravno da ih treba izbaciti!!!
Na brisat iz svih mogucih organizacija i zaboravit da postoji cudo koje se zove bih....
BAS ME BRIGA DOK JE DZEKI DOBRO
Cuj Majkicke, ona lafo strucnjak, ha?! HAHAHAHAHAHA