Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad je koji politicar u BIH odgovarao za svoja (ne)djela.
kolko je sudijama otišlo od tih 3,3 miliona, što to tužilaštvo ne iznese u javnost???????? jer ima tamo stavka \"stanovi pravosuđu\".
totalna propast, pa ovo i djeca mogu skontat o čemu je riječ. najviše što su po zakonu smjeli podijelit je 600.000 KM a oni podjelili 3,3 MILIONA KM!!!!! i onda se sudija zakači za sporedan detalj (jel fotokopija ovjerena). isto ko da su se tolke pare same mogle potrošit?!?!?!?!? po običaju SDA mafija se ufati nečeg nebitnog u tužbi i onda to derendža kao \"e vidite vi, niste tu u pravu\" i odma PAF - SVE SE ODBACUJE. provaljeni ste više bando
sramota za sudstvo,rijec je o osvjedocenim kriminalcima!!!!!!!!ali kakvo je sve u ovoj zamlji,ni sudstvo ne moze biti bolje!!!
\"...Obrazlažući presudu predsjedavajući Sudskog vijeća Esad Fejzagić kazao je da Tužilaštvo BiH za četiri godine nije uspjelo otkriti imena 12 osoba kojima su dodijeljeni stanovi, iako su imali adrese gdje se stanovi nalaze te su se u optužnici te osobe vodile...\" pa valjda su optuzeni ZA: \"...Naime, prema optužnici Bičakčić i Čović su u funkciji premijera i ministra finansija Federacije BiH, bez odluke Vlade, 18. januara 1999. godine donijeli i potpisali odluku o rasporedu sredstava budžeta za 1999. godinu za stambena pitanja...\" lud zbunjenog ???????
kad su nam u tužiteljstvu i sudstvu sudinice koje su završile pravo u Sarajevu i Tuzli za pušenje ku.ca.
PRAVDA je pobijedila !!!!
LJUDI PO ZAKONU KRALE ,STA HOCETE
Na ovom istom mjestu se i gospodin Tasim KUcevic slikao.. al on je snimio i film... A isto nije nista bio kriv...
Hm, vidi vidi.. i ovo se smije komentarisati?
Sve vi znate:)
Krivično djelo je počinjeno, ali je izgovor da su oslobodjeni zbog \"propusta\" tužilaštva
Ma jašta..pustite meni mog ja ću tebi tvog...
Sad će tužit sve koji su ih prozivali kriminalcima...za uvredu časti.
Rvati raus.