Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali , ISTINA JE DA NISTE POTPISALI NASTAVAK RASPODJELE SREDSTAVA I TIME NAJVIŠE ŠTETE DONIJELI I SEBI I FTVu a PRIJEDLOG VAŠ I USLOV JE DA SE VAMA UPLATI SVE ,A ONDA VI DA UZMETE 50 % A PO 25% DA DATE FTV u i RTRSu! Što je jasna namjera šta ste htjeli! Ako je to neistina, Demantujte!!!
- Izbor upravnog odbora FTV je ključni interes Naše stranke, nemamo preči posao - izjavio juče Dragan Mioković. Toliko o tome.
vidimo koliko nam je dobra drzava kad ptpc duguje 80m drzavnoj firmi i ovi im ne mogu nista
Kakav ološ.
Niste naravno, sami sebi su pustili testni signal. Kao što direktor bhrt da bi zadržao funkciju nije uz stranačku(sda) podršku zapošljavo familiju ratnih zličinaca, nosioce najvećih priznanja vojske rs, gubio sudske procese, prodavo državnu zemlju ... Sve je to neko drugi radio.Možda ovaj fantomski poslovodni odbor u kojem niko živ ne zna ko je !
Odakle vam pravo da šumskim idiotima dajete pravo na prenos sportskih događaja u vlasništvu javnog servisa, kad ista bagra ne učestvuje u finansiranju istog!
Kako sada ovi misle? I to iz ove tada rtrs. Da oni ovaj to svoj dug od 80 miliona KM. Da oni ovo njega vrate.
Trojka je dala sve pare RS-u zato i nema FTV više para da se finansira i odmah ga ugasili, a RTRS nije uplaćivao ništa godinama i ok je.
Od završetka rata do danas nije se pojavio veći manipulator od direktora FTV Šabića. Napravio apartman u FTV i u njemu “razgovara” sa voditeljicom dnevnika po vazdan. Prisvojio razliku od 20 miliona za tv taksu. Ugasio Upravnio odbor FTV. Samog sebe imenuje za direktora vec 10 godina. I jos blokira BHRT ne plaćanjem tehnickog osoblja koji ga opslužuje. I da, od vlasti mu ne smije niko ništa ni Vlada FBiH ni Vijece ministara a evo ni sud. SRAMOTA!
Sramota je da BHRT ili ti.. Belmin K. blokirao raspodjelu para, i time direktno naštetio i sebi i FTVu To je potpuno nerazumno!!! Optuživati nekoga da ti nije nešto platio u zadnjih 4 mjeseca a to si sam blokirao tih 4 mjeseca je neshvatljivo i nerazumno! Dodatno pitanje je zašto je Belmin K. uslovio svoj potpis ako će 25% para iz Federacije otići u RS!? To je Nonces!!!
Šabićev mali botu, ne komentiraj već prenesi šefu da odmah podnese ostavku i prije toga plati radnicima BHRT-a dug. Ako zadrzavas nesto sto nije tvoje i ne placas dug to se u poslovnom svijetu zove kriminal. Dosta ga više 10 godina lopovluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro smo se sageli Srbima i Hrvatima. Jos guzice da im damo fali.
Samo gasi...ne platis racun za struju ugasi ti je drzava, tako i njima. Samo naprijed BHT ali morate i vi otjerati onog direktora i sve koje su na funkcijama u obje televizije. Cuo sam da je SDA urgirala da se vrati signal sto odmah u startu govori SVE. Samo gasi dok ne plate
Kako su jadni… ja prvi ne gledam frv godinama ali ako nesto nije u redu brate nije… a sto je najgore pretplatu uzimaju samo u cetiri grada federacije… jadni i bijedni….
Porucio bih BHRT-u da me boli q sto su u krizi, kao sto njih boli q sto moram izvadit 7.5KM za njih svaki mjesec. Nisam zaboravio onaj intervju sa Sebijom, kad se pomazli da ste rezmiska kuca, stimali sts taj intervju skroz ofirno, i dali joj pripremljena pitanja.
Tako je. Oprostite molim vas, kada ste vidjeli ijedan znacajn sportski događaj na FTV-u a isto para imaju. Najjeftinije su političke emisije, pogitovo kada tehnička ekipa radi za džaba. BRAVO BHRT. JEDAN ZA SVE
Uredno si isplaćuju novac od naroda i opet DUŽNI!!! Kako?!
Federalna se ubila za direktne prenose sa poljina.