Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se drugo moglo i ocekivati od njih.
Uglavnom zrtve ostaju zrtve i ostat ce izgleda do kraja zivota tako ponizavane i lutat ce u potrazi za pravdom,a vidimo da an ovom svijetu pravde nema.
osnovni problem su pare, ne radi se o amnestiranju zlocina vec o nemogucnosti drzave da nadoknadi stetu tuziteljima
Civilne žrtve rata u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) oštro osuđuju Prijedlog zakona o dopuni Zakona o obligacijskim odnosima kojeg je po hitnom postupku u parlamentarnu proceduru nedavno uputila Vlada FBiH, a koji bi se uskoro trebao naći i pred zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta FBiH. Imal potrebe pitati ko je kriv,ako znamo ko je sve u nasoj zemlji unistio u proteklih 17 godina?
Vlada FBiH je pokazala da je sposbna rijesiti i vece probleme pa ce i ovaj, naravno ako ne budu imali opstrukcije od pojediih kao sto je budmir i oko njega naklonjeni