Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Njemackoj ima jako puno lijepih gradova, sto manjih sto vecih. Ako putujete kolima predlazem Passau jedan od prvih gradova po izlasku iz Austrije. Fantastican barokni grad na uscu dvije rijeke u Dunav. Brodom po Dunavu mozete i uzvodno i nizvodno. - Berlin se mora vidjeti bar jednom u zivotu tek da se utvrde kriteriji, a i zbog fascinantne istorije.
kazu da je Hamburg super, ali daleko do Hamburga.........😒
Dobri sisa...
pa normalno da će se paliti za Frankfurt i Minhen naravno i za Berlin , šta to fali skeli , buaštelu i krečenju ? dok vi fakultetlije sjedite u bosni i niste makli dalje od ilidze normalno da ne znate kako je gore sto bi ostao u bosni ?
ugodno sa korisnim, odu turisti tamo na 7 dana sa 100 eura i vrate se sa 10.000... razgledanje kulturnih znamenitosti, šana, džep, vala...
Kad bi se mogla kampanja na lažima praviti možda biste nešto i postigli. UNWTO - Most-visited countries by international tourist arrivals in 2013 7 Germany Europe 31.5 million
De ba ne budalite. Odu tamo sa turistickom vizom i dalje im se gubi svaki trag....
Budale, Hamburg je najlijepsi grad u Njemackoj, a nigdje ga :)