Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poltroni što to niste nekoliko dana spomenuli Fahru? Sta bi? Ja cekam, cekam kad evo ga malcice danas.
Ko li ce u muriju? Nikšić ili Zlaja, pitanje je sad?
To vam je namjestio onaj mafijas Scepo.kratkotrajni ministar sigurnosti. Koja je ovo ubleha od drzave, Tito dragi. Nije mi jasno kako i zasto niko nema muda da uhapsi Radoncica. Tolike vile, neboderi , stamparije hoteli vozni park veze s mafijom itd. I da nas neko sa strane prihvati kao ozbiljnu drzavu. Nikad za nikad. I hoce jos za predsjednika ispred mog naroda. Dakle da mene predstavlja. J***o sam mu mamicu koga je i koga ce on predstavljati. Fuj, pljuc !
šta ćeš moj lave : AVAZ UVIJEK IDE PRVI na žalost.. digli ga oni koje on danas jebe kako stigne
Znamo da je sve po zakonu tko da ne morate što se nas tič, Jedva čekam da prodamo to leglo nemorala, nepotizma i zaostavštinu feudalizma.
SDA hihihihi
Ishod svega ovoga je: POJ`O VUK MAGARCA. Znaci sve je “cisto“ niko nije na robiji.
Sve je to fino, široke narodne mase imaju osjećaj da pravda u ovoj zemlji postoji, i da se država o njima ipak brine. To je lijep predizborni osjećaj....