Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adekvatniji bi bio Triglav za pripreme. Podcjenjivanje je preblago rečeno, ako poredimo naša brdašca sa Andima. U svakom slučaju srećno, jer trebat će vam sreća tamo svakako.
Penju se planinarka uzkruščić nizkruščić uzkruščić nizkruščić gore dole gore dole ....................... ali se dobro pripremaju :)
Svaka cast cure, zelim vam sve najbolje od srca. Samo tesko sa na nasim "planinicama" pripremati za nesto sto je tri puta vise. Ali samo hrabro i pametno, uspjeh nece izostati.
ejex @ Sta je ovdje sporno druze? Umjesto tog malog minusa radije bih cuo neki kontraargument ovim lijepim zeljama.