Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba da je i marka kad nemam kud sa njim i jos me gledaju ko indijanca kad ga dje pokazem ajd zdraoooo
Najgore od svega sto ovi na Hrvatskoj granici nam ga istambiljase meni ne moze ni godinu dana trajati , a pogranicnu propusnicu ne daju. A najgore sto Hrvatski drzavljani u BiH mogu uci sa licnom kartom ne trba im ni pasos ni pogranicna, a nam po pet minuta skenira pasos. Zalosno je da nasa drzava od nas pravi gradjane drugog reda , sta onda mozemo da ocekujemo od drugih.
Neka treba ovce guziti dabogda bio 500 maraka, u jedinstvu je snaga
A imate svi za internet
nemam para da kupim da jedem od ove bande sad jos trebam i pasos da vadim i jos 50km da dajem nepada mi na pamet
Nemam ni za pasos,iskreno
Sara za gradjanje drugog reda! Sorry, ovo je istina!
Uzimajući u obzir da traje 10 godina i da je 50 KM, to i nije prevelika cifa. U ostatku Europe cijena je oko 125 KM za isti period trajanja. Za naš standard, ovo je dobro.
Samo htjeli da pokupe pare i poskupe. Sto mi moramo biti prvi u svijetu sa takvim pasosima, kad smo u svemu zadnji.
50 KM i kazu pljacka. Hahaha. Ako nemate 50 KM onda vam i ne treba pasos, jer onda ne mozete dobacit ni do Hrvatske.
sto ce nam pasos ? :)
lopovluk,nista novo....
A sta mislite koliko kosta u Ausland na primjer u Njemackoj : 80.€ minimum ,plus dolazak do konzulata ili Ambasade ,ostavis jedan dan ..!
Pre neki dan uradio nov SWE Pass, 75 kermi, 5 godina.
Da li je neko od nas iz EU zahtijevao da imamo "najsavršenije" pasoše na svijetu? Nije! Koliko je novih troškova i ulaganja u "najsavremeniju" opremu za izradu i štampanje???! Kada su uvodili prethodni prije 2 godine, rekli su da je to najsigurnije "savršenstvo" Hoćemo li u trci za "savršenstvom", čim se za 1 godinu pojave jača softwerska i sigurnosna rješenja opet mi "prvi u svijetu", posegnuti za izmjenom. Ovo ti liči na siromaha koji živi u trošnoj kućici a i ono malo što zaradi nadničenjem, troši na ograđivanje zidinama, kapijama, bodljikavom žicom... Ono što služi svrsi i ispunjava standarde ne treba mjenjati, pogotovo ne štetom po budžet i džepove građana....
Kako može najlošija država imati najbolje pasoše??I kakve koristi mi imamo od najboljih pasoša u Evropi??Ne možeš s njim nigdje,opet ostaješ bosanski cigan koliko god ti lijep pasoš bio..Tiplaš 50 kermi i fino lijepo obrišeš pakaš s njim...A neki dajdžić u opštini dobije posao na osnovu tog poskupljenja..I ovaj ću poderat ko onaj idilovac..
E nek smo i mi u nečemu prvi :) hahahahah osim po nezaposlenosti... I cijena je prikladna za osobe koje žele putovat, a ko neće putovat' i ne treba mu...
Jarane ovi pasoši izlaze svake sedmice,ko da ih apple pravi..koliko giga ima ovaj novi??