Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguće da u 21. stoljeću, u sred Evrope, može postojati ovakva vlast kao što je njegova na bilo kakvom nivou? E nevjerovatno....
nek vide svi gdje i s kim mi pokusavamo buducnost graditi i kad pitaju sta koci bosnu ne sta vec ko
andricgrad o kakvoj to vasoj drzavi ti govoris.JEDNA I JEDINA JE BOSNA I HERCEGOVINA koja je priznata od citavog svijeta.ko to prizna boga ti dragog tu tvoju samoprozvanu RS sem vas.ko kad gdje ja niti cuh niti ikad igdje vidjeh.vas saka jada se skupila ovdje na portalu da besjedi i prospa neku filozofiju.
Pravi tiranin. ovo je prava lista za odstrjel. Hoće li sljedeće bit paljenje knjiga neistomišljenika.
Stavite i mene na tu listu , odmah!
ODBROJANI DANI TAJKUNU DODIKU PA RADI I ZABRANJUJE SVE TO RADE DIKTATORI
Hamo, vid' mu glave.
dakle ...znamo koje organizacije podrivaju drzavni sistem i rade veleizdaju.....sad jos da saznamo tko stoji iza finansijera......koliko sam pratio gospodja cenic se vec prselila u tuzlu.....dali je pobjegla ili ce biti premijer kantona nemam pojma ali nek vam je sa srecom :))))
Krmak ko i svi ostali na vlasti treba im mamu svima Jebati od DRINE Do une Od Une itd
bas se mile nasekirao zbog vaseg saopstenja,eno ga place koliko mu je zao
Zaplakaće on kad ga njegov narod zguzi ....ubrzo te slijedi . Od Srbije mu je noga ! - rekao Vučić .
hahaahahahhaha
Da ste vi Dodo (ne kazem da jeste, nego cisto hipoteticki) - bi li kad vas svrgnu bjezali od kaznene odgovornosti za Rusiju ili pak na Karibe? Jasno je valjda da ce neko morati malo kao Sanader da oproba zatvorski kupus. A dok se u Federaciji mogu do sudnjeg dana tuzakati ko je kriv i ko vise krade - u RSu se ipak zna ko je gazda.
Neverovatna je kolicina zlobe koja isijava iz muslimanskog dela federacije prema RS. Ni na jednom srpskom portalu niko ziv ne komentarise desavanja u federaciji na takav nacin kako to fanatici na 23% cine kad je RS u pitanju i njeni legitimno, od strane naroda, izabrani predstavnici. Neverovatna kolicina zlobe, zavisti, ljubomore zacinjena ogromnom kolicinom nemoci da se ista realno promeni dovodi do bujice ovakvih komentara.
OK. Tebi je dakle dobro. Da znamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
glas razuma smeta medzedu, medzed bi najradije da je srednji vijek i da taj prokleti internet ne postoji.
internet ne postoji u turskoj.....yebo te babo erdoan :)))
o pa gdje si, reci mi jel jos uvijek mlade srpkinje bale za muslimanskim karama i glavicima, zar nisi nikad primjetio sjaj u ocima svoje stare kad vidi sulejmana na tv-u, bukvalno joj obrezani *** viri iz ociju, sjetila se prica svoje bake kojoj je opet pricala njena baka kakvi su turci bili mocni jebaci, dok su se srbi borili za turke po kojekakvim ratistima, vlahinje se borile koja ce na duzi tusrki *** sjesti... bit ce da si ti otpao od tako jednog turcina i divlje jebacine
Krme dodo.
zna mile sta nevalja
Zna samo za sebe šta nevalja ,al jebe ga to sto nije ovo 92 kad nije bilo interneta nego samo SRNE....hahaha
plava njegov prevashodni zadatak je da izazove sto vecu buru i negodovanje u federaciji i to radi nevjerovatno uspjesno,svaka mu cast.svaka njegova izjava i komentar u federaciji izazivaju bujice negativnih komentara,sto automatski znaci da je izjava imala efekta,ako dodje do spustanja tenzija mnogo duze i mnogo teze ce ici odvajanje rs,a mi ne zelimo da to traje 100 godina,nadamo se da ce u narednih 10-20godina,ekonomska situacija biti toliko losa da ce se bih sama urusiti iznutra to je samo moje misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako je to kad te uhvati Kravlje ludilo. Možda je i H1N1, ne može se sa sigurnošću reći.