Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onda se moze reci da se republika srpska nikada nece naci na putu integracije u bih, ne zato sto ona to ne zeli nego zato sto su bosnjaci urusili taj put 18 godina ranije a pogotovo za vrijeme ovih 18 godina. i na kraju \"bih\" se nikada nece integrirati u eu ne zato sto to netko ne zeli ili blokira, nego zato sto su bosnjaci taj put integracije urusili zadnjih 18 godina i jos uvjek ga ruse. ali bosnjacima to naravno nije ni vazno, na kraju krajeva oni ne zive od novca i hrane, nego od mrznje i inata.
@cekanje & Kosmo Hrvatsko pitanja nikada nece biti rjeseno,ne zato sto im neko stoji na putu rjesenja,nego zato sto su sami sebi zarusili taj put 18 godina ranije. Kosmo,nije Pipo komad budale nego je budala komad Pipe i to komad kojim covjek ne moze da vlada.Prijatelj prijatelju ne okrece ledja,a njegov budala samo ceka da mu ih okrenes,doceka te kao najboljeg prijatelja,pa te poslije ispljuje.......ko\' budala.
@Pipo Ti si dobar komad budale, svaka čast!!!
bih ce biti jos dugo na cekanju. bez rijesenog hrvatskog pitanja nema integracija.
\"\"\"Zabrinut zbog trogodišnjeg političkog zastoja koji je ugrozio provođenje ključnih reformi i rezultirao zahlađenjem odnosa između lidera koalicije na vlasti, visoki predstavnik i EUSR Inzko i ministar vanjskih poslova Žbogar su se složili da će EU i međunarodna zajednica nastaviti s radom kako bi Bosna i Hercegovina prerasla u stabilnu i održivu demokratsku zemlju na putu ka integraciji u Evropsku uniju.\"\"\" G-ne Inzko KO je GLAVNI KRIVAC ko je tri godine sve moguce radio na blokadama i prosperteta nase drzave? genocidni spiric(PUNOM PAROM),dodik fasista i lopov s laktasa,radoncic i tadic i jeremic iz fasisticke krvave srbije! EU-a treba DOBRO i ENERGICNO danas radit ZA SVE MOGUCE POMOCI nasoj drzavi a ko prvi je ukidanje genocidne tvorevine(nastala na genocidu),entitetskih glasanja i jedna pmocija i parlament!Nema vise FASITICKE hegemonije genocidne tvorevine i fasisticke srbije,DOSTA vise ZAVJERA protiv nase suverene zemlje.GUSI je i RUSI GEN TVOREVINA!BiH4EVER!