Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara izraelska poslovica kaže: "Bolje da Rusi zatvore, nego da Švabe otvore"
crnjak, ali dobar :D
Idite više u pizdu materinu...i BH gas i Sarajevo gas i vlada kantona i Toplane i svi idite u sto, u hiljadu u sto hiljada...
@SHTAVAMJE IZJAVA ZA OSKARA. NABIJEM IH SVE PO REDU, DOGOVORILI SE PA PEPADAJU NAROD, UCJENJUJU KAKO BI SE OPET CIJENA NABILA. NABIJEM JA SVE NJIH ZAJEDNO I NJIHOVE PILEĆE MOZGOVE, NIŠTA NE UMIJU NEGO UDARATI NAROD PO DŽEPU. TAKO I MOJA RAHMETLI NADA ZNALA VODITI DRŽAVU.
Bla bla bla i bla
"Ističu da Sarajevogas i Toplane-Sarajevo imaju preko 95 posto naplatu od svojih potrošača." - otkud onda dug?
Ovo saopštenje miriše na ministra Zlatka Petrovića. Osjeti se na alkohol.
u visokom nema dugovanja kartica dopuna i u sat kad nema boba nema plina ali sve više dimnjaci dime
Nemoj mi Visokog spominjati...Mahalanje grad a uz to jos smrdi da ne moze gore..Citavu zimu ne moze se izaci prosetati jer ako provedes samo 5 minuta napolju vec ces da smrdis ko pecenica ali samo jos triput gore...
Maliq ne smrdi mahala nego prevent a šta bi reko za maglaj pa tamo pečenica miriše na karton ali tema je plin ne grad mahala i ako ti se toliko gadi visoko izbjegai to te niko nemože natjerati ali da znaš ovde nemožeš trošit plin ako nisi platio unaprijed svako dobro
Iskljući ako smiješ! Gdje ćete uteći? Pokrićete one koji su pokrali ovaj grad.
Kanton Sarajevo je bankrotirao samo jos niko nece to da kaze. Para nema niti ce ih biti, sve potrosise a dubioza je je prevelika da nam ni MMF ne moze pomoci.
Ukljucit cemo drhtanje...
Ja ložim ali vjerujte da je drhtanje najbolje rješenje
ferida trese strooooja
JE*AO VAS VIŠE PLIN. DAJ GA VIŠE ISKLJUČI ZA SVAVREMENA PA DA ZNAMO NA ČEMU SMO A NE GODINAMA (KAO DJECA STAROSTI 3 GODINE) VRUĆE HLADNO. U OVOJ DRŽAVI SVE NA NEKAKAV CIGANLUK, TE NESTAĆE PLINA RADI DUGA, PA ONDA DUG ĆEBITI RIJEŠEN U POTPUNOSTI I U KRUG SA OVIM BUDALEŠTIKNAMA GODINAMA VEĆ. ISKLJUČITE PLIN ZA VJEKE VJEKOVA I ,,MIRNA BOSNA, ZA GLUPE BOSANCE I NIJE NIŠTA NORMALNO!
7. Februar se bliži
Ja od 6. februara na godisnjem :)
ah to je politika da opet poskupi plin, a vade se na to da toplane nisu povećale račun ne znam koliko godina... kad to poskupi odjednom će sve biti uredu biće plina i ostalo... kao i sa vodom.. što toplane ne naplate dug od ljudi?? nema riješenja, ima riješenje doneseš zakon sve dugove riješavaš preko struje. iskuljučiš mu fino struju dok ne izmiri sva dugovanja daš neke povoljne uslove da ljuti na rate plaćaju, al kad mi nemamo nikakav sistem..
Super jedan manje raču a državi i politronima prst srednji pa neka se ujedaju za guzice.
Ovdje se radi o potezu Vlade da uništi još jednu firmu, a to je BH - Gas! Sramota je šta nam rade!
putin nije sto je nekad bio......
ti se svakako grijes zdrvma
svakako......ali bi voli da putin zavrne plin...mnogo se to ubezobrazilo...em nece da placaju plin em naoruzavaju fasiste u ukrajini en laju ko kerovi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)