Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ovako sad onako
Iskreno, mi smo premala zemlja da bi se mjesali u ovaj belaj. Dobili bi ogromne poene od Amerike i Zapada ukoliko pristanemo im prodati oruzje, ali dobili bi srednji prst od Rusije i nedostatak plina! Americi i Zapadu je lahko reci da bi mi trebali to realizovati jer lahko je njima eksperimentisati na siromasnoj BiH ukoliko Rusija uzvrati udarac dok EU sjedi i gleda. Ovo nije nasa briga, neka nadju neku drugu zrtvu.
hahahahahaa....pa normalno je da bosnjaci ne vole ruse...yebiga naucili dobijati sve dzaba i sadku a ovi prokleti rusi navalili da im se palti plin :)
Cuj "neka Rusi iskesiraju". Iskesirati ce ti sa blokadom plina pa cemo svi kolektivno biti u minusu, ne samo Unis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"BH-Gas: Ne postoji prijetnja da će gas iz Rusije za BiH biti obustavljen" a ko i u koje ime garantuje to kada taj plin nije u Vašim rukama nego upravo u onim o kome zavisite stoga Vaša tvrdnja " Ne postoji" je neosnovana i lažna.
cuj nemate zvanično.....pa Avaz objavio kud ćeš većeg dokaza :D:D:D
Domaći političari su eksponenti velikih sila sa zadaćom da uništavaju svoje sopstveno stanovništvo zauzvrat oni su im dozovolili da pljačkaju i kradu i zbog toga im treba suditi zbog veleizdaje. Nažalost tužilaštvo i sud je pod uticajem istih sila pa će im suditi narod kada za to dođe vrijeme.
Jadna BiH, uvijek će biti u logoru koji strogo čuvaju Amerika , Rusija i domaći političari!!!
......:)))))))) kad su pare u pitanju ne postoje prijatelji i neprijatelji, samo mušterije:))))
Rusi govnari najveci fuj , juce sam klip pogledao sta rade sa zarobljenim ukraincima ,bolesno.Sad mi je jasno sto ih smrdi toliko vole
hahahahahaa....pa normalno je da bosnjaci ne vole ruse...yebiga naucili dobijati sve dzaba i sadku a ovi prokleti rusi navalili da im se palti plin :)