Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje samo glasati za ove SDA/SDP/SBB/DF debile i bez brige uskoro necemo imati sta jesti.....
Pa ako tako kažeš, onda ostaje samo da se glasa za Radeljaša :D :D :D
"Haloo! jeli to Sarajevo Gas?!" ..."Ne, ovo je BH GAs". .. Ma... j..bem mamu I VAMA I vodovodu I elektrodistribuciji I,,,,!"
Samo treba glasati za imbecile poput Radeljaša i Čardžića pa nećemo ni hljeba imat za jesti.
Vidim da komentarisete a niko od vas ne zna iz cega je proistekao ovaj dug. Dakle, vi koji koristite gas placate uderno i to je ok ali, sarajevske toplane koje koriste gas naplacuju daleko manju cijenu za grijanje od ekonomske i tako stvaraju taj dug kojeg je kanton duzan placati i na taj nacin kupuje se socijalni mir a kanton to naravno ne placa. Znaci da vi koji koristite gas, drva, struju ili bilo koji drugi vid energije indirektno, preko poreza, placate grijanje ljudima koji se griju na toplane. Na ovakav nacin se unistavaju javne kompanije kao sto je slucaj sa grasom a bice i slucaj sa toplanama kako je krenulo. Ako toplane podignu cijenu grijanja na ekonomsku kao sto je i prognozirano a koja iznosi 2,20KM/m2 onda to ljudima dodje kao šok ali je samo tako sistem odrziv i samo takvim ponasanjem mozemo napredovati.
Upravo tako. Nema niko muda da postavi stvari na realnu osnovu. A to bi bilo puno manji životni standard nego što je sada (koliko god to da zvuči nemoguće). Ovako samo tonemo i tonemo, bez ikakve naznake gdje je dno. Kad bi se cijene režija stavile na ekonomske osnove, cijena stanova bi pala 20-30%, al to ne odgovara građevinskoj mafiji. I tako u krug. Sve ćemo mi to platiti i to sa kamatom, al ne mogu ljudi to da shvate, pa se ovako zavaravaju.
KAKO VAS NIJE STID, ŠTA JE SA NAMA REDOVNIM PLATIŠAMA KOJI IZMIRUJU OBAVEZE SARAJEVO GASU PO BASNOSNOVNIM CIJENAMA ZA m3. PA ZAR STE ČEKALI POČETAK LIJEPOG RAMAZANA DA VJERNICI OSUĐENI NA PLIN I TOPLU VODU OD ISTOG I REDOVNE PLATIŠE ISPAŠTAJU ZBOG VAŠIH LOPOVLUKA. NEKA VAS BUDE STID
U nazadnom dijelu Federacije opšte rasulo
U pravu si. Ovdje se manje-više sve raspalo. Živimo od kredita do kredita. Sve u minusu. Nepotizam na sve strane. Krade se. Mito i korupcija cvjeta. Drago mi je da ste Vi u "boljem" entitetu na kompletnoj teritoriji sretni, zadovoljni i napredni !!! Svako dobro, samo tako nastavite!
Koji ce kur..c bih i sarajevo gas! Treba BIH gasu placati direktno a ove lopove sarajevake ukinuti pod hitno
Ja se odo okupati ko čoek,poslije 12.00 ću na ringli grijati vodu i poljevati se,ko u ratu,da se prisjetim djetinjstva
Ne kontam, jel ne mozete bojler ukljuciti na struju?
Moze ukljuciti danas sutra ali ako potraje duze ima da ga elektroprivreda odere!!!! :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
grijanje iz TE Kakanj - pod hitno!