Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje smo mi budale pa redovno placamo plin...
Pa u stvari 100% si u pravu. Ko ne plaća ništa sama inflacija mu pojede dug. Jer se kamata naravno nikad i ne naplati. Šta ćeš, sve je ovo dio ovog našeg kolapsa u kojem živimo. Nered na sve strane. To ti je to.
ISKLJUCITE PLIN,STRUJU,VODU,GRIJANJE,TELEFON,MOBILNE OPERATERE I INTERNET. VRATITE NAS U DALEKU INFRASTRUKTURNU PROSLOST JER JEDINO NAS DIJELOVI INFRASTRUKTURE PODSJECAJU DA SE KALENDARSKI NALAZIMO U SAVREMENOM DOBU. SVE OSTALO STE NAM VEC ODUZELI.
De vise iskljucite ,dosadili ste s tim pretnjama
Vuk sit i ovce na broju. Nedavno su korisnici Toplana potpisali ugovore u kojima stoji da je nedostatak energenta viša sila. Tako da Toplane neće grijati, a istovremeno će slati račune kao da griju. Građani su još jednom ispali ovce, ali tako im i treba kad se na protestima pojavi 50 ljudi, ostali svi zadovoljni situacijom.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Ma zavrnite ga više, uši vam zavrtali dabogda.
Hoce li mi neko reci zasto postoji Sarajevogas i BHgas? Zasto 2 firme?
koje su ovo ublehe. gdje su pare papci iz sarajevo gasa i toplana. redovni sam platisa zasto mi iskljucujete plin. zasto. iskljucujete zbog jednog racuna nedao Bog da si na putu i ne vidis obavijest i plat8s u roku. odmah 35 km ukljucenje koje jedva cekaju da naplate. gdje su i te pare od ponovnog ukljucenja. treba vam svima mamu malo j..... klosari papanski lopovski. kome da se mi obratimo koji redovno placamo.
Zna petrovic gdje su pare, 53 Mio km nije mala para da se je zna gdje su pare. Zasto sarajevogas ne zavrne onima koji ne placaju. A pitanje za bh gas kome ce te vi gas Prodavati ako necete sarajevo gasu. Sendijarevicu od koga ces ti platu primati kada jedinom kupcu zavrnes. Zato stoka iz sarajevo gasa neka otpusti neradnike, onda otpusti one iz osiguranja, i ostale lezace, zatvori pipu neplatisama i to je rjesenje. Maj.ku vam neradnicku da vam covjek da kokos koja sere zlatna jaja duzni bi ste ostali
Sve se slazem, zatvaraj plin jer mi to mozemo izdrzati! Samo strogo i bezveze sa narodom jer mi to zasluzujemo! * message sponsored by Swartzkopf and Lancome.
naplaćuju usred ljeta pausalno kao i po zimi a ne puste plin ima suncanih dana
Dva puta do sada (sto su mediji) prenijeli bili na sastanku i opet nisu ponudili rjesenje, et kao da ce ga i danas ponuditi, on i Zeljkovic su sigurno o tome samo razmisljali tokom vikenda xD
Opet nek' se na narodu kola lome...
A gdje su pare od placanja tolikog broja abnormalno visokih racuna? Bruka i sramota.
Petroviću jajaro odgovori ljudima koji redovno plaćaju plin i koji nemaju druge alternative ni za grijanje ni za toplu vodu.Ne daj bože da te sretnem na ulici,dobio bi batine.
Evo sunca .... Gasite !
Neko će nekog "uništiti", mi politiku ili politika nas, al po svemu sudeći ona je u velikoj prednosti...