Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proud to be :)
pametn smo mi narod , samo su nam politicari glupi
Fuj bagro napaćena! Znam 2 momka iz ovog tima i vrsni su fizičari, divna, odgojena, kulturna djeca i prije svega super raja. Kakva djeca guz.onja ?! Ovdje su dospjeli svojim zalaganjem, trudom, znanjem i vježbom, a ne radi love. Svaka čast i samo naprijed!
Opet manipulacija. Svaka zemlja salje svoje najbolje (ne sporim da su ovi najbolji kod nas). Ali kakva manipulacija za nekakav uspjeh. Zlatnu medalju osvoji 20% najbolje plasiranih ucesnika. Sljedecih 30% osvoji srebro. A narednih 30% osvoji bronzu. Sljedecih 10% dobije ovo pocasno nesto :) Dakle, ovaj nas s bronzom je od 378 takmicara bio izmedju 190. i 303. mjesta, a taj s pocasnom je bio od 304. do 341. mjesta. Svi ostali su bili medju zadnjima. Hvala.
Bravo, momci!! Ovo je ponos drzave! Ja uvijek citiram: \"Matematika je znanje ... sve ostalo su samo informacije.\"
fizika je kad caprkam nos.
j.e.b.o. glupu fiziku. neäu valjda krampati i lopatati cijeli zivot. odo ja u svecku na socijalu.
Čestitke ! Svaka čast ! Što se tiče naše situacije... Ovdje vidim nekakve komentare da bi \"nam moglo bit bolje\" ..:Samo ću na to reći - NEMA ŠANSE ! Dug je već prevelik da bi ga ikada mogli vratiti ... Dišemo koliko nam kreditori dozvole ... Tito je gradio industriju 50 godina ... Mi to vrijeme NEMAMO ! Para NEMAMO... Sjedi, šuti, pokrij se jorganom...
SELVER JE BOG
Bravo! Samo naprijed!!
Rajfa, to ona profesorka što samo pazi jeli muslimanski dio BiH reprezentacije jede slučajno svinjetinu?
Eh sad zamislite samo iz R.S-a i dole Hercegovine koji imaju isto ovako pametnu djecu, ali nazalost nastupaju za Srbiju i Hrvatsku, samo da se stvori svijest da zajedno mozemo puno vise, ali eto, tako nam je kako je..
Znamo ovog Pepica u rl, frajer radio Fiziku i dan i noc... U zivotu pametnije, a i vrijednije osobe upoznao nisam. Da Bog da ovakvih vise!
Svaka čast momci, puno sreće u nastavku školovanja, i da otmete stolice ovim guzonjama sa diplomama Travničkog \"fakulteta\"...
Mogu se sa znanjem iz Fizike fotografisati po BiH. Nikome to ovdje ne treba, niti ce trebati! Od Fizike hljeba u Bosni nema! Kao i od matematike.
ostavice im braca turci u amanet POSAO :D
Rado će ih na čaršiji primiti kao šegrte za sajdžiju ili da prenose robu iz Turske, ove čuvene elitne porodice :))))))))) :P