Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se zove STRATEGIJA procesuiranja ratnih zločinaca a mi znamo ko su nam pojedini tužioci i sudije zahvaljujući \"ONIMA\" koji ih postavljaju, ali mislim da ćemo to jutros riješiti i da im bude opomena. Nije samo ova gronica ima grobnica još u BiH koje čekaju po 2 godine a otkrivene su čeka se milost vlastodržaca u Tužilaštvu i Sudu BiH da izdaju Nalog za ekshumaciju ali ne mogu same žrtve se boriti provi ovakvih svi mi gradjani BiH moramo dići svoj glas i vršiti pritisak i ukazivati na katastrofalne greške. Ovu grobnicu u Višegradu cijelo ljeto i jesen je obilazika kćerka koja zna da joj je tu otac sramotno, tužno i žalosno da dijete gleda kosti i odjeću svoga oca. Mislila sam da je to završeno ali sam juče saznala da nije.
JA BI TO SVE PO KRATKOM POSTUPKU
Jedan od milion primjera kako se stite ratni zlocinci i genocidna tvorevina!! Sramota da takvi ljudi rade u SUDU!!!Halo to su dva tijela,dva zivota,necija braca,neciji sinovi,neciji ocevi!!!