Susret Lajčaka i Silajdžića
0
'Bez kompromisa nema napretka'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga interesuje jos napredak. \"Korjenje cemo jesti ako treba...\" \"Na konjima cemo jahati ako treba...\" \"Dva oka u glavi jos niko zavadio nije.\"
Dragi moji Bosanci i Hercegovci,treba da nam bude jasno da je nama bila namjenjena svima Srebrenica ,pa nije potpuno uspjela.Oni,tj.Mz sve radi da nista ne uradi.O tome ko je inteligentniji ne bih diskutovala,ali znam da ste se vi ostali gradjani BiH toliko prepolovili kao Bosnjaci i da je vama ostavljen posao da svaki dan otvarate jame i istrazujete svoje najmilije ....puno je zla pocinjeno veliki dio Bosnjackih intelektualaca je rastjerano po cijelom svijetu.BICE BOSNE NA INAT SVIMA.IMA BOGA AKO NEMA DOBRE MZ.
Sto nisi i Lajcaku poklonio konja ??? U Slovackoj nema posla za BH privrednike /Sirbegovica/
@Doboj... \"MZ u daljnoj suradnji i poboljsanju situacije u polupropaloj drzavi, okrenila se sada vise Srbima i Hrvatima, jer je i njima postalo jasno da su oni daleko inteligentniji,obrazovaniji i sposobniji od ovih prvih.\" Ma eto ti si dobro doso u Evropu sa takvim izjavama!! Covjecanstvo ne moze bez tebe!! Takvi kao ti ste sposobni samo u svinjcu! I sta bi sa \"inteligentnim, obrazovanim i sposobnih\" Hrvatima iz Doboja i iz cjele Posavine??
kod vas u Doboju ima stvari koje mi ne znamo...:)
ETO HARISE, JEDNO SI REKAO ZA BH DANE, AJDE SAD DA VIDIM HOCE LI LAJCAK SA MZ USPIJETI DA TE NAGOVORI DA POTPISES.... CEKAMO I GLEDAMO
Prvi 13-nest godina je MZ cinila sve da bi ugodila Bosnjacima, dok su jadni Hrvati i Srbi morali trpit silni politicki teror i pritisak. MZ je isla na tu kartu da bi ako daju vecu podrsku Bosnjacima, stanje u Bosni brzo krenulo nabolje, jer su oni, ako nista drugo najbrojniji. Sada nakon toliko vremena vidili su da su pogrijesili, i da je sav ulozeni trud bio uzalud. Ovi ne samo da nisu uspjeli stvoriti neku uspjesnu drzavu, vec su postali bahati i nezahvalni, i poceli sa optuzbama prema MZ za svakavu glupost i onda kada je bila u pitanju i vlastita nesposobnost bosnjackih politicara. MZ u daljnoj suradnji i poboljsanju situacije u polupropaloj drzavi, okrenila se sada vise Srbima i Hrvatima, jer je i njima postalo jasno da su oni daleko inteligentniji,obrazovaniji i sposobniji od ovih prvih. Pokazalo se da u Srbi i Hrvati,premda su brojcano manji od Bosnjaka, vise vrijedniji te i potrebniji za suradnju i daljnje razgovore. A sto ostalo i reci, kada se vec i po bosnjackim novinama pise da je i hrvatska krava vrijednija od Bosnjaka. Cega sve jos tu ima, a da novine o tome jos i ne pisu..........
Fuj picka ti materna, idi kuci pa promoviraj kompromis, nismu bosnjaci jedini, nek malo oni prave kompromise majku im jebem. Pobiju ti dvije stotine hiljada ljudi i onda od tebe traze da pravis kompromis.