Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majko Bosno puno toga si prosla, ratove, gazenja, ponizavanja, ali ti si isto tako bila i kraljevina, a za tvoje sinove to si jos uvijek...Ostala si ponosna i nezavisna, a doci ce ponovo vrijeme ljiljana, kako u seheru tako i na NASIM Palama i NASEM KISELJAKU...
Premijeru samo naprijed,mnogim dusmanima ove zemlje ne odgovara ni naj manji napredak.Zato samo casno i posteno naprijed.
OHR zaustavio SDP-ovu miliciju kakvu ima i IRAN
POZDRAV PREMIJERU NIKSICU...!!! SERBSKIM GENOCIDNIM PATULJCIMA-JEZEVIMA KO STO JE HERCEG BOSNA TREBA OBJASNITI DA JEDE, PIJE, DISE i NOSI PASOS BOSNE PA NEK CRKNE OD JADA...!!! BIH4EVER...!!!
Bravo premijeru... Najbolji di do sada od svih koji su sjedili u toj fotelji i samo je steta sto te kljenove iz SDA moras trpiti da ste bogdo i njih mogli izbjeci..
Stara ti nema smisla! Crko svak` ko` u Bosnu bocka!
Svaka cast Niksicu, neprijateljima Bosne i Hercegovine bih ko sto je ovaj srbin \"HERCEG-BOSNA\" preporucio dugo lizanje Bosanskohercegovackih flauta...... PRIJATNO !
LOPOVIIIIIIIIIII