Komentari (444)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je jako žao gospođo Evropo što Hrvata nema više od 12%. Jako mi je žao što uprkos masovnim i organiziranim protjerivanjima, ubijanju civila i genocidu, naš narod nije nestao. Žao je meni, a vama je još više žao što su Bošnjaci većina u BiH. Nismo mi više glupi da nas razbacuju na popisima i rade što im je volja!
...trebal maramica za suzne, patetične okice?
@commiemarshhal Ne hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
bolje i da propadne 50 mil nego da nas desetkuju olovkom
Desetkovat ćemo mi sebe, bez njih. A i oni sebe, bez nas. Ovo je toliko glupa situacija. Isto 2 djeteta što se svađaju čija je majka veća kurva. I šta kad se skonta koliko koga ima??? NI-ŠTA. Jad bijeda čemer.
@drinskyS bolje ti je da oplodiš svoju mamu koja te oteli....
Ako je 1991 godine bilo 44% Bosnjaka 33% Srba i 17% Hrvata 5% Jugoslovena (uglavnom Srbi) a na Bošnjacima je počinjen genocid i etničko čišćenje, kako sada Bošnjaka ima preko 51%. Molim da mi se objasni, mora da ne znam da sabiram jer mi je tetka predavala matematiku. Hvala
Sve pozatvarati, Velimira prvog.
Iz pouzdanih izvora saznajemo da se rezultati ne objavljuju da pingvini i indijaci ne bi postali konstutitivni
pa objavite obje verzije, sa i bez tih 200.000
Mene stvarno zanima koliko ova nasa zemlja ima stanovnika. Popisivanje dijaspore je idiotizam, to nisu nasi stanovnici. Bas me stid kad me stranci pitaju kolika je moja zemlja, sto se obicno ocituje brojem stanovnika. Ja jos uvijek kazem oko 3.5 mil. a nemam pojma koliko nas je. A ko je koje nacionalnosti zivo mi se j. Mozda najveci problem i nisu bosnjaci, hrvati ili srbi, mozda je previse nas bosanaca, pa su se elite nasekirale da se nacionalne tenzije mogu poljuljati. Fuj u svakom slucaju!
@bosnjakinja1992 vidis, nismo na istoj valnoj duzini. Mene ti uopce ali uopce nije briga ko je koje nacionalnosti i koja nacija je dolazila iz dijaspore da se popisuje, jer dijaspora ne zivi tu, prema tome meni oni nisu stanovnici BiH. Mene interesuju emancipovani, kulturni, svjetski ljudi koji zive u ovoj zemlji a u stanju su da u svijetu osvjetlaju obraz iste.A ovaca.... pa ovaca koje su ipak u velikoj vecini jos uvijek, me je, iskreno da ti kazem ,stid. Nadam se da ih je sto manje na popisu.
@Jasmin28 Žao mi je što ću ovo napisati, ali treba biti realan. Od rata je prošlo više od 20 godina, ko se vratio, vratio, ko je u Švedskoj ostaće u Švedskoj. A tek sljedeća generacija, nema šanse da se ikad vrati u BiH. Šta je tu je, na ovaj ili onaj način genocid je (nažalost) legalizovan i treba dati realno stanje stvari u ovoj državi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Вехабије у шведској на апаратима.
Nasmijani , bacaju pare a narod gladan
Srpska politika u BiH gura nas sviju u prahistoriju nema buducnosti na ovakav nacin veci su radikali i od samih radikala dok god Beograd vuce konce i dodik bude njegova marioneta ovako ce nam biti
Jukićeva glava asocira na nekog ratara i švercera duhana
Problem je sto ima vise Bosnjaka od planiranog,treba nas prepoloviti kako tako...
jadovi jadni politicarski zavadjate narod a imate 55% nezaposlenih pomlatit vas treba ko pse
Idite više u tri pm! Gadi mi se sve oko ove bh. politike. Dejton vam mame proguto dabogda!
Etnička mržnja ne vodi jedinstvu. Kako mrziš drugoga, učiš svoje dijete da mrzi i da ne bude voljeno od drugačijih ljudi. Za one koji su vjernici. Etnička mržnja pogoduje sotoni, šejtanu. Nijedna religija ne želi da mrziš ljudsko biće. Ako si vjernik ne smiješ mrziti druge osobe. Ako mrziš drugačije od sebe nisi vjernik. Naša perspektiva o životu dolazi iz zatvora u kojem smo zarobljeni. Izađimo zajedno iz zatvora u našim umovima zbog naše djece. Neka njima bude bolje.
Odličan komentar
IDIOTI NEPISMENI NITI JE SRPSKI NITI SRBIJANSKI KAO ŠTO NIJE NI ČADSKI NI ČAĐANSKI VEĆ NPR PREDSJEDNIK ČADA I SRBIJE I NIJE NJEMAC VEĆ NIJEMAC , PRESTANITE VIŠE S TIM NJEMAC POBOGU.
kako nemerete izdvojit 190 tisuča imena pa him poslati imejlom preko interneta istovjetnu poruku i šemu da se izjasne tko su što su i gdje su....Riješili bi sve za mijesec dana.