Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Hladno Ti si ocito glasnogovornik SDA sekte izdajnika minderasa i ubleha ,o kakvim pregovorima i kompromisima ti mislis sa kim sa Mickom Laktasenkom koji donosi ultimatume.Pa nije ovo 92 ni tada im nije prosao ultimativni zahtjeva od strane Dabica da ostanemo u Smrdoslaviji.Ubleho cijena BiH je previskoa da bi se sa njom maloumni Spasoje igrao i njegova izdajnicka SDA sekta.Rijesenje je novo demokratsko preuredzenje BiH sa jednakim pravima i slobodama za sve na svakoj stopi zemlje Bosanske i Hercegovacke u protivnom je nastavak agonije i tihog umiranja,Bolje poginuti dostojanstveno nego zivjeti na koljenima bijedno.Izdajnici i kukavice su dvije najgore kategorije ljudi.Rat nezeli niko ali je ono posljednaj opcija koja je ostala za odbranu i spas BiH.Vampiri zla se opet povampirili samo sto su ovoga puta vampiri bez zuba i prijete praznom pruskom inace davno bib bila balvan revolucija genocidasa.Nema vise JNA prohujalo sa vihorom.Smrdija se gusi u sopstvenoj j jami SRBIZMA
nema hladjenja vec samo pozivi na pregovore, pregovarati i sa crnim djavolom ako treba samo da se izbjegnu sukobi. zato sam za tihicevu politiku pregovaranja - ovi protivnici su vec svoju djecu i zene obezbjedili ven bih i lako bi sa nasom djecom ratovali bez problema tipa Hareta Lepog koji se rasprostranio do Londona do Istambula a sin mu ima staza u BiH jedno 10 dana. Nema alternative kompromisu i pregovorima, pa ako i bude rata onda ce se rjesenje opet traziti pregovorima. Protiv rata a za pregovore. Suplja prica Gregoriana da Dodika radi protiv RS i ako se izadju iz institucija BiH onda ce biti izolirani - i sta onda - Nista. RS funkcionise u izolaciji i mi ostali smo zbog pola zemlje u izolaciji u potpunoj izolaciji. Da se probudimo vec smo u izolaciji ne mozemo dalje od Hrvatske a ubrzo ce nam i za Jadran trebati vize. Zato bilmezi koji su protiv dogovora neka se maknu iz politike. Evo jedno pitanje pa mi dajte odgovor s kim to treba Haris ili Zlatko da pregovaraju?
Naravno da se treba dogovarati i traziti razumno i stabilno rjesenje, a to je podjela! I pravedno je, jer da je bilo koja strana nadjacala u ratu, tesko majci onog treceg. Zato, niti smo mi vas zadrzali u zajednickoj Drzavi, niti cete vi nas uvuci u neku drugu. PS. Razgovarajmo i polako se razdruzujmo, jer bice bolje i vama i nama
I slijepci vide da Mile i klapa žele odcijepljenje. Zato je ovih dana počela inicijativa da se i Brčko podijeli jer ako se odcijepe osta Brčko. S KIM ĆETE SE DOGOVARAT. DOSTA VIŠE PODIJELA I PRODAVANJE MAGLE!
Ohladite malo. Znamo to ali nešto ne ide. Nego okanite se sad malo tog ustava, recesija je počela derati. Kakav više dogovor, samo nametnuti dogovor je u ovoj zemlji dobar dogovor.