Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u ARBIH, ranjavan, nisam imao privilegiju da ostanem sluziti u mirnodopskom periodu. Star sam 40 god. Mogu li i ja u penziju ?
Radim 15 godina kod privatnika. Svih 15 godina sam uplaćivao mirovinsko. 15 godina rada u privatnika je gore od od 2 godina rata. Mogu li u penziju?
Gospodine Bevanda, MOLIM VAS mogu li i ja u penziju po Zakonu o OSBIH, do rata sam imala 11 godina radnog staža, u ratu bila pripadnik OSBIH, radila i po ratnom rasporedu, od 1996. nakupila još 16 godina , molim vas mogu li i ja u penziju.......................???????????????????