Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam kao mali pao sa lipe...
Gospodine Bevanda ukoliko budete slijedili politiku partije kojoj pripadate i upute predsjednika stranke kojoj pripadate onda nema nista ni od vas ni od vijeca ministara jer ce biti sve kao i kod Spire, blokada svega sto moze poboljsati stanje u BiH. Nadam se da ce kod vas prevladati razum u dacete iskoristiti sansu koja vam se mozda jednom pruza u zivotu te raditi u interesu jedine nam drzave i boljeg zivota svih naroda koji ovdje zive. Sellam i pozdrav svim iskrenim patriotama koji BiH smatraju svojom drzavom.
Predsjedavajući Vijeća ministara biće Slavo Kukić i gotovo! U potpisu: Veliki reketaš Zlajoglu Lagumdžioglu Ups, zaboravih da me zato zovu Popušlić!
Emira Suljagića, kantonalnog ministra nauke i obrazovanja, prije nekoliko dana saslušala je sarajevska policija koja je intervenirala na poziv njegove supruge Belme, koja je prijavila da ju je brutalno premlatio; ministrovo vandalsko ponašanje proslijeđeno je tužilaštvu, a cijeli bi skandal mogao dobiti i međunarodne razmjere budući je supruga zlostavljanje prijavila i Ambasadi Austrije, čija je državljanka. Ministar nauke i obrazovanja u Vladi Kantona Sarajevo, Emir Suljagić, koji je odranije poznat po svojim agresivnim istupima i primitivnim napadima na političke neistomišljenike, jednako je nasilan i prema vlastitoj ženi, koja je već duže vrijeme žrtva njegovih fizičkih i psihičkih tortura!!! Iako su svađe bračnog para Suljagić do sada bile poznate tek užem krugu njihovih bliskih prijatelja, nakon posljednjeg fizičkog napada ministra Emira Suljagića na suprugu Behiju Selimović (koja se, inače, predstavlja kao Belma), taj bi slučaj nasilja u obitelji mogao završiti na sudu.
Moze sad izbusit i dugo uho.
Prvo se dogovorite da se dnevnice usklade sa kursom franka pa onda lakapo na korištenje lanjskog godišnjeg