Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"'Ja sam više nego zadovoljan budžetom i nadam se da će danas biti okončano i drugo čitanje, te da će i na Domu naroda biti usvojen budžet i da ćemo sići s ovog režima privremenog finansiranja'', kazao je Bevanda." Crni Bevanda čime imaš da budeš zadovoljan? Zadovoljan onako nakardnim budžetom? Planirali ste samo vraćanje dugova (krediti) i svoje plaće. Gdje je razvoj? Koliko ste sredstava planirali za privredni i ekonomski razvoj države? Jedino možeš biti zadovoljan ovakvim budžetom ako nisi prijatelj BiH.
<3
hahahah ares lud si do ćabe i nazad
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovaj bevanda isti medo panda
ZATO ON,KONSTANTNO,TRAŽI.... E moja glupa Bosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tito mili ko sve nama kapu kroji :(
Kunem ti se, pobjego iz adam's family!!!
Bevanda: Nikome se ne može dodijeliti više iz budžeta ako to ne traži evo narod traži dajte mu nešto novca da preživi
Nek' si ti glavusu obrijo' i kremom namazo'!Sreca tvoja sto sto je narod slijep,pa si dobio koalicijonog partnera po mjeri,inace bi ti "biznismeni" iz 'zapadna hercegovine' koji te i biraju bjezali ko zecevi,kad bi samo naculi da preko Ivana dolazi federalna inspekcija.