Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi čekajte da Brisel vama dolazi na noge, umjesto da se uhvatite posla... Mnogi su prespavali poplave i ovu neviđenu katastrofu.... čast pojedincima.... ali ona pomoć što satima čeka na graničnim prelazima, hoćemo li to zaboraviti kao svaku dnevnu vijest?
"Ovdje je pakao, na granici u Orašju je pakao, tolika je procedura da ljudi hoće da vrate humanitarnu nazad".... riječi službenika Crvenog krsta na licu mjesta..... Hoće li se ovo stanje staviiti na dnevni red HITNE sjednice i tražitii odgovornost g. Bevanda?
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda izjavio je danas u Mostaru, nakon što je glasao na europarlamentarnim izborima za hrvatske zastupnike, kako su ovi izbori značajni i za BiH i za bh. Hrvate. ------------------------------------- DAYTONSKI APSURDISTAN, BIVSA SAVJETNICA OVOG JALOVOG CELE KANDIDAT ZA EU PARLAMENT, A OVA CELAVA JALOVA NESPOSOBNA I POKVARENA SPODOBA PREDSJEDATELJ VIJECA MINISTARA DRZAVE KOJA NIJE CLANICA EU, BIRA GRADJANIMA EU FASISTE I KLEPTOMANE U EU PARLAMENT? BAS PRAVI DAYTONSKI FASISTICKI APSURDISTAN KOJI I OD EU PRAVI APSURD. FAKTICKI OVAJ MAJMUN SAD BIRA GRADJANIMA EU ONE KOJI CE PREDSTAVLJATI GRADJANE EU U PARLAMENTU I OD CIJIH POGRESNIH ODLUKA OVAJ CELAVI MAJMUN NECE IMATI NIKAKVIH POSLJEDICA?
Glup si ali skontat ćeš polako. Ja sam u Mostaru glasao danas a što ti nisi pitaj Bakira i ekipu.
Kako je samo bio bezobrazan kad je uvedenea fiskalizacija i svi morali kupiti fiskalne kase iz Mađarske po 1000 KM, koje je on naravno tušio.
Sto laprda ovaj Bevanda, hajde halku stavi ljepsi ces biti!
kad bi se ti mog'0 maknut na euroizborima tek tad bi bili znacajni za nas...