Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs u misiju rupu u kojoj si bio prethodnih 5 dana kada su gradjani ove zemlje prozviljavali najgore!
Dao ce se pacov ugusit.
Ma nisu se stekli uslovi, ma ja, trebamo se svi podaviti, pa bi možda razmislili
Kad ti se mindjusar u drzavi nesto pita.
Samo neka nije zajednička (ne)sreća...pogani jedne birokratsko-aparatćijske...pu na vas kao na hovno...
najvece zlo koje je zadesilo BIH je Milorad Dodik,Bevanda I Covic.Oni blokiraju proglasenje vanrednog stanja u cijeloj BIH. Srbija je dobila milijardu $$ pomoci po hitnom postupku,a Bosni "nemaju kome" da uruce finansijsku pomoc.
dobra vakta ko obraza nema...
Ja se iskreno nadam da ce ovaj narod vidjeti konacko ko je kakav. Ocito se drugacije nama oci ne mogu otvoriti. Bevanda SRAM TE BILO!!!
jbm ti sve ćelavo ćobane
Njihova drskost i bezobrazluk nemaju kraja. Razlozi sledeci: 1. Ne postoji zakon o sankcijama za ne odgovorno ponasanje i zloupotrebu polozaja za uposlenike u vladinom sektoru sa rigoroznim zatvorskim mjerama 2. Nezavisno drzavno tuzilastvo sa timom za nadzor i kontrolu vladinih uposlenika (Apsolutno ne stranacko) 3. Narod su namjenski podjelili i drze ga pod nacionalnim pritiskom kako bih ga razjedinili i lakse manipulisali njime 4. Narod ko stoka, trpi i suti i lozi se na to koje veci balija, cetnik i ustasa Dokle vise brate? Treba sad kad se radi na ciscenju smeca u cijeloj drzavi otici prvo sa lopatama pa ocistiti onu halu od vlade i predsjednistva pa krenuti sa izgradnjom kao nekada u komunizmu. Inace ako sta dobijemo od EU ovi smradovi ce sve da pokradu i vise od 20% tih sredstava nece otici narodu. Opet ce od toga da niknu vile, vikendice, nadokanda budzeta, novi vozni park za Entiteske CZ a mozda i helikopter da se mogu vozati jer su se tokom ovih dana nalozili sigurno
Kako te nije stid Pacove jedan, čekate da vam narod koji ste opljačkali....sirotinja koju si ti i tebi slični stvorili skupljaju pomoć. Idi dođavola i da te moje oči više nikad ne vide!!!! Ne nerviraj ovaj slomljeni narod!!!! Mrš.....!
Naravno, za funcionisanje institucija 900Mil, a rezerva za ne daj Boze 3,7m. I kako ce se proglasiti vanredno stanje kada nije dos`o zahtjev za isti. Pola drzave nestalo u tri dana, a vi kenjate o procedurama. Sto se svi ne postojite i izvinite se ovom narodu, jer svi vi ste jedna usrana nepogoda koja tare ovaj narod vec godinama.
Taman će pedokatolik lažljivi da radi nešto u interesu države BiH, pa taj je razara iznutra kroz njene institucije, a evo, njihovo razaranje ne prestaje ni kada su prirodne nesreće...
Realno gledajuci Hercegovina i zapadna Bosna su sasvim ok,cemu tu da se i proglasava vanredno stanje.
Informisi se,konvoj pomoci je jutros u 3h otisao za srednju Bosnu. Zasto obustavljati skolsku nastavu i ostalo,ko moze pomoci otisao je,ko ne nastavlja sa svojim zivotom.
Konju koliko si ti iz ti rezervi dobar miliona
sve dok se ne udje u vladu s"bejzbol palicama i sve pomlati nece biti bolje.... sve smo mi to krivi..... oni su samo jos za strijeljanja,a ne za neke ostavke....
znaci u hercegovini nema poplava....
...........OBJAVITE JAVNE RADOVE I PODIGNITE NAS OMLADINU SA BIROA DA RADIMO ZA NOVAC OD FONDOVA KOJI NAM PRISTIŽU SA SVIH STRANA SVIJETA....HOĆEMO DA RADIMO I POMOGNEMO UNESREĆENIMA I SVOJIM BLIŽNJIMA...HRVATSKA JE VEĆ SVE POKRENULA PA SE I VI GOSPODO POMAKNITE S MRTVE TAČKE I NE GLUMITE METUZALEME...TRAŽITE NOVAC I VODITE STROGU KONTROLU NAD RASPODJELOM BOSANSKIM BIROIMA ZA ZAPOŠLJAVANJE A SVE U CILJU RADA ...JER AKO SE POČNU ŠIRITI BOLESTI I ZARAZE ZBOG VAŠEG KAŠNJENJA I PREPUCAVANJA NEĆE VAS NIJEDAN VITALNI NACIONALNI INTERES SPASITI OD ŠAKE BIJESA NARODA BIH....NEMA VIŠE SPAVANJA