Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun mi je Tuki ovih "anonimnih". Budi čovjek i reci "Ja imenom i prezimenom odgovorno tvrdim da je taj i taj imenom i prezimenom uradio to i to... imal iko kohones u ovoj zemlji, osim što meščini samo par žena imaju velike kohones, ostalo sve muške p.čke.....
Ne lazi Besime, prod'o si tramvaj 😂
nisi ti besime stekao materijalnu korist,nisi imao odakle nista ukrasti,jer su sve pokrale predhodne vlade ks, nadzorni odbori i rukovodioci grasa na cijem je celu bio sugavi bimo.ovom fintom se zeli prikriti pljacka stoljeca u grasu i istraga usmjeriti na nebitne stvari.
Mda, zubić vila pokrala pare....
Ja eto, ja eto ja što živim u selu sam je stekao.
Pa mozda i nije. Otkud znas? Zanimljivo da se pravi anonimna prijava uoci izbora :)