Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S ovim potezom Srbija je dokazala svoju umijesanost u agresiju na medjunarodno priznatu RBiH. Sta oni sude ako nemaju nista s ratom? Imaju imaju, svi su oni genocidasi i zlotvori.
Pa opet navali narode proputovanje kroz Srbiju,navali na njihove letove a ovoga ce jos dosta biti...
Nema veze, sudilo mu se u Srbiji ali pravda je pobijedila. Cestitam
Neduzni trebaju biti na slobodi a krivce iza resetaka. Ratnih zlocinaca i profitera je puna nasa drzava.
Ispadose pravedniji sudovi bilo gdje osim ovih nasih korumpiranih sto vole lizat' anuse Budimirima, i Lijanovicima i Brankovicima..pu!
Pravda na kraju pobjedjuje !
Beligrade koliko imaš ubijenih na teretu?
Zlatko Lagumdzija,jedini covjek koji je pomogao ovom nevinom covjeku,dok bi ga se kriminalci iz SDA odrekli preko noci(ako nebi vidjeli svoj interes u svemu),sto su potvrdili svojim negodovanjem i osporavanjem sto je Lagumdzija iz svog dzepa pomagao ovom covjeku da dobije uopste sansu da se brani.Koji apsurd,da se kriminalci iz SDA bune zato sto je neko covjek,i sto zeli da pomogne drzavljaninu Bih ma ko to bio.SDA koja je trgovala teritorijama tokom rata,koja nas je opljackala uzduz i poprijeko,koja u ovakvim stvarima zeli silom da zamijeni teze,i da se optuzi ivijek neka druga strana ,a ne oni.Zlocinacka organizacija koju treba pod hitno zabraniti,pa poglredajmo samo sta su nam uradili od zivota u zadnjih 20 godina.
Bogami je dobar ucenik...slusa fino doktora spina pa stalno evo daje izjave...hvala Bogu pa je covjek slobodan a sto se tice sratka jedva cekam izbore...da ne gledam vise ni njega ni ove vase glupe komentare o 20 godina...
Pravda zadovoljena!
Minstar je apsolutno upravu sve je ukazivalo da je nevin
ti kao pratila sudjenje pa znas :-)... vjerovatno nisi nikad ni cula za ovog covjeka i ovaj slucaj...
Odlicne vijesti, nije trebamo ni pomisliti da ce biti drugacije
i ti pratio sudjenje ko ova pionirka iznad pa znas sve :-)
Šta mu se stavljalo na teret?
"Oslobađajuća presuda u slučaju Hondo je pobjeda pravde. Niti jednog trenutka nisam sumnjao da će presuda biti u korist gospodina Samira Honde, jer sve informacije kojima su raspolagale nadležne institucije Bosne i Hercegovine su ukazivale da se radi o nevinom čovjeku koji je bio izložen ucjenama, od kojega je traženo da plati određenu sumu novca kako bi izbjegao lažno svjedočenje i hapšenje. --------------------------------------------------- PA STA SI TI RADIO KONJU I NIJE LI TO UPRAVO TVOJ POSAO DA STITIS BIH DRZAVLJANE IZVAN BIH?
TUZITI SAD SRBIJU SUDU U STRASBOURGU I TRAZITI MILIONSKU U EURIMA ODSTETU.
koga ces ti da tuzis, konju jedan, jado jadni, i iskljuci vise caps lock.....sud radi svoj posao.....problem je sto politicari odmah pocinju da komentarisu odluke suda.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)