Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana je u pravu. A ovi muslimani što frustrirano pjene neka kažu dokle to dopire bošnjačka politika ( hm do Zavidovića i Kalesije ) i koliko bitan faktor u regiji.
A GDJE SU SLINAVI, POZNATIJI POD IMENOM \'MOSNJACI\' :)))))
srbija nije, nit ce biti kljucna\" nigdje osim u odgovornosti za genocid\" koji je sprovela nad golorukim stanovnistvom RBiH. a za koji ce platiti kad, tad, sigurno. ANA , ZELIM VAM, SVE NAJGORE!!!!!
Ana Trišić-Babić Beograd i Zagreb su \"glavni igrači\" u regionu -Pa nek igraju-
ma jes....svi slusaj Alkalaja...plase njega....on je najbitniji na Balkanu....hahahahahaahah ajmo ljudi jos neki vic da se slatko nasmejem......ej Visnijc hocemo i ovog dovesti na pick nick??? u nase multietnicko udruzenje.....a?ahhahahaahahaha
Uopce nije bitno sta ti Ana smatras, ti si totalno nebitna. Bitno je sta smatra Sven !!!!!
=) =) =) =) =)
Ma tursku kafu ni turci ne piju više..može lepo trendovski un kapućino e un tramecini (samo živ bio nemoj onaj kuglof kako se ono beše zove panatone fuj). Biće nam do jaja ko na prvomajskom uranku očiju mi;)
jes jes dobra kombinacija....ali ponesi tepih da bi se povremeno molio pet puta dnevno....moze i kafa..ups...kava...samo da nije Turska kafa..mi srbi u zadje vreme pijemo vise ekpres kafu ili Kapucino,u evropskOM trendu....vas muslimana ostavljamo u dobrom secanju....i na vasem (jos daljem od naseg) putu ka EU...salem vualeku
Ti zavijaš ja balim gusle nađemo još jednu Ognjenku da nariče ima da budemo etno senzacija očiju mi ;)
hahahahhhaha mogu ti ja to reci na hiljadu nacina...pevati,recitovati....kako hoces...hahahahahahaha imas neku muzicku zelju?? =)
Bogami lijepa ova Trisicka
Opet greška: piše \"igrači\" umjesto \"pušači\"
Nemanja bil ti to mogo uz gusle otpjevat?
@BiH : slusaj ti ovog !!!! \"medju dve najmladje nacije\"zahvaljuci Tita vi ste smatrani kao nacija samo od 1974-e godine i mi srbi smo najmladja nacija??? bas si smesan!!! mi srbi smo sacuvali nasu VERU i nasu KULTURU bez obzira na 500 godina turske okupacije a vi ste sve promenili i sad izigravate neku super naciju...najstariju na Balkanu.....ma jedi g......kakvu drzavu mozete da imate kad 2 od 3 kostitutivna naroda ne zele ziveti u njoj????ne mozete NIKAD biti na nivo Srbije i Hrvatske !!!!!!