Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......Bosna i Hercegovina.........kockaste glave........korupcija........siromaštvo.......nacional-religijska mržnja............kulturna zaostalost...........rat......stradanje.......masakri............. POSJETITE i INVESTIRAJTE u BOSNU i HERCEGOVINU 2013 (prijedlog za reklamu na CNN-u)
Konjina stara najgori gradonačelnik na svijetu plaćen puno radno vrijeme a samo trećinu radno sposoban zbog pijanstva. Upropastio grad i doveo ga na status štenare u kojoj caruju cuke i kriminalne bande
Pa vrijeme je vise da se stane u kraj 17-godišnjoj politici i samovolji SDA-ovaca.... Hocemo li vise uciniti to??????