Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je bio i prije na vlasti u TK , a kad god je bio ništa dobro nije uradi ,a pogotovo na primanjima buđetskim korisnicima koji nisu isplaćivani na vrijeme.Što su uradili,pa jedno veliko "NIŠTA".Stvorili su manjak u budžetuod 150 miliona,nezaposlenost se povećala za oko 8000 novih radnika.Gdje im je njihova parola prije izbora "ZA NAROD"
Cirkus u režiji SDA. Smjenjuju ministre i premijera u skupštini, iako skupština može da smjeni samo Vladu. Ovo će Ustavi sud da obori.
Čuj samo imena Bego
SDA svoje prste mjesa svuda... Postoji li ista u ovoj drzavi da oni urade na posten nacin...?
Nedaju svoje fotelje, sa je ovo... Ne rade godinama nista i kad se smjene onda se javljaju nesto!!!!
ova SDA vise nit postuje zakone niti građane, u stanju su na sve moguće nacine da se docepaju vlasti...izgleda da im je malo bilo 20 godina vladanja tokom kojih su zemlju doveli do prosjackog stapa a građane u siromastvo, a usput su dobro napunili licne i stranacke kase narodnim parama
oni postuju samo sebe i svoje interese, ali to nije nista novo, tako nam je vec godinama, vrijeme je da se povuku sa politicke scene
Oni nastavljaju sa opstukcijama i misle samona svoje fotelje, to nije nista novo- stara prica
NAsstavljamo sa ovim sda cikrusom, upropastavali nas dugi niz godina i u momentu kad smo krenuli ka napretku opet se trude da uniste sve!