Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ćemo koristiti košarkašku terminologiju, onda mu je Bego "zalijepio bananu" ovom izjavom. Mada, može se isto reći i da mu je Bego oteo loptu, istrč'o kontru i zakuco.
jasta radi...Bego je poznati strucnjak... cuo sam ja za njega na World Business Forumu kad je bio gost
prva guticeva izjava koja pije vode. kontaju foteljaši da su kicma drzave. dobro receno bego
Hajde Bego - begaj ba. Sređuj svoju avliju, a mi ćemo svoju.
Gutic ekonomista par excelance,, dopisni saradnik vise naucnih institucija..???
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ljudi prevrno se pun kamion piva,,,,,,,,,,,,,!!!
Djelidba ! SItuaciju je najbolje opisao Skender Kulenović u svojoj drami sa pomenutim naslovom, koja je aktuelna danas više engo ikad a odnosi se na podjelu NIČEGA na nacionalnoj osnovi, Sada se stiglo do podjele istog resursa unutar nacionalnih korpusa !! konekretno bišnjačkog koji SURFA medijskim prostorom sa predizbornim sloganom: U JEDINSTVU JE SNAGA !
Drug Tito: Demokratskom će se zemlja zvati samo ona gdje je bivši policajac premijer a bivši ministar policije kantona koji je kičma državne ekonomije državni ministar prometa i komunikacija. Razume se da nisu iz iste neg iz koalicionih starbaka !!
Evo šta o SDA policajcu Begi Gutiću kaže grupa časnih policajaca. Napomena, riječ je o skaradnom sadržaju kako muslimani peku prase, tako da tekst nije za uzraste ispod 26 godina. http://tip.ba/2013/01/20/kako-je-bivsi-ministar-bego-gutic-gradio-sda-carstvo-u-mup-u-tk-a/
Dino je tanak ...al ovaj Guto iz slobodnog ne bi ni tablu pogodio...
KS gotovo da i nema proizvodnje, onih koji stvaraju novu vrijednost i BDP. U redu glavni grad ali ne postoji glavni kanton. Takode i finansiranje glavnog grada treba da se zakonski regulise. Javne kompanije kojima je centrala u KS da placaju poreze po mjestu nastanka nove vrijednosti itd....
Milkos Coca cola Ovako Dalas Eco company Unis Ferplast Brajlovic Euro asfalt Brojler Ogroman bankarski sektor Hoteljerski sektor Trgovački sektor mislim da ovo gore pobrojano nema veze sa javnim sektorom...a drzavna administracija jede hranu privatnog sektora isto i u Tuzli, kao i u Sarajevu s tim što je u Sarajevo malo veći protok novca....znaći i ovaj leti pred rudu ko muha bez glave
Mislim, ali nebi se smio zaklet da Mital sa izvozom u vrijednosti od 360 miliona, sisa sve ove sto si nabrojao.I ono love sto Mital da za zagadjenje a to je cc oko 10 milona 2 miliona ostane Zenici a Sarajevu ide 8 miliona.Ali dobro vi imate Poljine mi imamo cimburijadu :)
Zaboravih Klas, Sprind, Sarajevska pivara, Bosna lijek...bosna lijek 120 miliona 2014, Ovako 110 miliona 2014, BH telekom 542 miliona....ne leti pred rudu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko se našo pričat, Gutić koji se iz sve snage trudi uništiti privredu TK....
koja metafora......baš se potrudio
Ne podnosim ni njega, ali je rekao samo ono što je sušta istina. Ukoliko bi se izborio za promjenu pripadnosti prihoda, prvi ću za njega glasati 2018. godine, makar Mirsad Kukić bio drugi na listi.
zna on i zicer profuliti...a ne tricu....
E JAVIO SE PLAHO FIN ČOVJEK. :'(
Plaho "fin" političar = nit' je fin ; nit' je čovjek....
Gutis li sta, guticu? :D
Odgovorio sam sebi :) Ali za sebe nadam se :) "guticu"
@Mudri Bošnjanin Hahaha ma vic :D