Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto minusi, jel tu djecu nije trebalo spašavati
Što ti Denise ili neko tvoj nije tako izašao u tuzlanskoj koloni pa spasio djecu sa praznim puškama.
Goranu i Srđanu,naravno.Šteta pa vi niste imali neke Almira i Senada,koji su dali svoje živote da spase kojeg Srbina od raznoraznih,Caci,Ćeli,Maci,Nasera i Alija!!
Goran je zaslužio 100% ovo što Srđan .O Srđanu nemože niko pisati ni komentarisati kao ni Bećirović od koga je sve ovo počelo. Samo može o ovome svjedočiti očevici. 1000% je bilo daleko više bošnjaka koji su spašavale srpske porodice a ne da su učinili bilo kome presuđeni genocid.
Zato se u Trebinju podiže četnički spomenik visok 10 metara. a u rodnom gradu nema ni ploče a ni ulice. https://trebinjelive.info/2017/11/30/raspisan-medjunarodni-konkurs-za-izradu-idejnog-rjesenja-cetnickog-spomenika-u-trebinju/ http://rs.n1info.com/a224143/Svet/Region/Ime-Srdjana-Aleksica-nose-ulice-u-rodnom-Trebinju-ni-ploca.html
Ocekivati gradjenje spomenika antifasistima od fasista je smjesno i to u znak "podrzavanja principa zastite ljudskih prava" koje nit priznaju, nit postuju.
Denise ako ti ne spasis ovu BIH nece niko.. Nemoj nas samo jos ti iznevjeriti
Ovako, das im prst oni hoce cijelu ruku jbg.
Ne bih volio da neduzni narod strada, ali to je trebalo rijesiti kao u Hrvatskoj 95. Ovako stalno neka trvenja. Da je rijeseno 95 kao u Hrvatskoj nebi bilo kocnicara stalno i vec bi bili u EU.
Ako ne bi volio da nedužni narod strada, što spominješ Oluju? Bolje da smo se raspali kao Čehoslovačka recimo. Ti misliš da bi bili u EU sa SDA na čelu ? :D
@Hipoteza Pa bolje bi bilo tako, ali posto primitivna balkanska plemena ne mogu tako, onda bi bilo bolje kao u Hr. Eto, da su prihvatili Z4 sad bi stalno imali problema kao i mi ovdje. Onako, rijesili sve za 5 dana i mirna Hrvatska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)