Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DENISE POVEDI DEMONSTRACIJE PROTIV DIKTATORA BAKIRA..PUSTI SE SUPLJE !!!
tada bi nama i bih bio kraj.
@ilumbuntovnik STO BI BIO KRAJ??? RAZUMIJEM JA DA JE OVO BAKIROV REZIM I DA ON NE DOPUSTA DEMONSTRACIJE,KAZE KAKO NE VIDI RAZLOG,A NE VIDI 600000 NEZAPOSLENIH,ITD...JA KAKO ZNAM U DEMOKRATSKOM DRUSTVU JE DOZVOLJENO DA IZRAZIS NEZADOVOLJSTVO,A KAD POLICIJA POCNE UGNJETAVATI TADA I NAROD POSTAJE AGRESIVNIJI,A PROTIV MASE SE NE MOZE.SAMO STO MI NISMO NAVIKLI NA TO,JER SMO PIZDE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shvatite nesto R.S. ce biti nezavisna drzava a vi mozete da se busate u grudi koliko hocete a sto se tice danasnjeg dana ima da se i dalje proslavlja.
@federalac2000 ja ne galamim nego navodim cinjenice a to ako tebi ne odgovara to je tvoj problem.Sto se tice rova ako ti hoces da ratujes ti idi u Siriju i Irak pa se bori pa pokazi koliki si patriota samo pazi koju ces stranu izabrati da se ne zeznes u proceni.
@federalac2000 samo pusku u ruke pa tamo gde hoces da ratujes ti kreni polako a film sa koferima neces sigurno gledati da znas ti i ostali.
OVAJ COVJEK JE JEDAN OD NAJPAMETNIJIH BOSNJAKA SVAKA TI CAST
Covjek koji nikad nista nije radio nego bio poslsnik i dobrano zaradio, nakon malo sutnje, ponovo jase. Bez ovzira sto je u pravu oko Vucicu, ima li ista Becirovicu sto si ikad konkektno uradio.
9 Januar antidejtonski čin? pa kako je postojao sve ove godine? Nakon 20+ godina vi ste se sjetili da taj datum ne odgovara, pravite narod ludim, pustite ljude da slave šta hoće i ne zapaljujte vatru u državi koju ste osiromašili.
@ziratulbih Bice da je zbog skorasnje presude.ne moze njima niko zqbraniti da slave sta hoce, al ne moze biti drzavni praznik , a izjava da srbija moze da hoce rasturiti bih, i onda doci slaviti dan kad je tvorevina nastala a kasnije poplocana genocidom koji je vrsen nad nesrbima, je krajnje huskacki..
@kemal malovčić Turci su pobili stotine hiljada grka i jermena, jeli Turska Genocidna tvorevina? Naravno da jeste.
Rumenige se probudio!
I ti Bećireviću prso pa si prso. "....kojom je presuđeno da je Republika Srbija jedina država u Evropi koja..." kakva država?
ma pusti retarda. malo gas izgleda grize savjest jer uzima stotine hiljada od ove sirotinje a niko ziv od njega koristi nikakve nema. ovo ga retardirani savjetnici opet nasavjetovila da sere. pa ce opet uklanjat crkvu iz dvorista nene fate, pa ustoklinu branit, pa ukidat kantone....ubleha zesca a najplaceniji "politicar" u ovoj nakaradi
Moze li mi neko objasniti zasto Bosnjacima smeta dan RS, kad su priznali RS?
Kakav RS je mirovnim sporazumom priznat. Onaj koji garantuje povratak izbjeglica, a ne pucanje po njihovim džamijama iz pušaka. Onaj koji garantuje ravnopravnost svih njenih naroda i građana. Da li imamo takav RS?
Što su se Bošnju usprdile danas. Mislite da je nekome stalo do vašeg mišljenja?
vidi ovog zlatkovog cukice ha ha sto bi vucko postovo nekakav bosanski sud kad ga nepostuje presednistvo bih ha ha
Treba to ko u srebrenici riješiti! Kao cuko čući i rezi a na kraju ujede
Misliš kako je riješeno '95?