Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj pogledaj mu ovih seljackih rumenih obraza od sira i kajmaka, majko draga ko nama sudbinu ''kroji'' ....
Rumeni obrazi označavaju da je čovjek fizički zdrav, a blijedoliki obično da ima neki problem, najčešće sa jetrom
HAHAHAHAHAH...rumenko pravi...isto neka tetka...
sta je denise kugo bosanska? sabirete se ko koje u copor da se dogovorite koliko para da podjelite za naredne odmore pa da opet sa svojom zenicom odletis mjesec dana do brazila, kube ili australije? ne zovu tebe tek tako lagumdzijin analni tampon. sto su ovi 20 godina unistavali ti i tvoj sef ste napokon dokrajcili mamu vam j*bem
Kad nebi bilo ovih koji rade protiv ove drzave i gradjana vec 20 godina sve bi bilo drugacije,ali sve dok su tu ovi lopovi,tesko moj Becirovicu da se nesto promjeni,ali svakako je doslo vrijeme za promjene gradjani ce njih sve smjeniti..
Moj Denise, da vas ne blokiraju fašističke stranke poput SDS-a, SNSD-a i SDA, ova država bi u ovom mandatu napravila puno veći korak naprijed.
Bravo,tako i treba,dokle vise misle odugovlaciti sa rijesavanjem pitanja...
Pusti ih Denise, "umorni" su "delegati" od "silnog" posla. Bolje poslije godisnjih odmora.
Sve kvazi politicare i one koji primaju platu nizasta treba skoniti sa vlasti i pustiti ove ljude ra dade svoj posao kako i treba
Bravo Becirovicu, mada sumnjam da ce ovi doc iz RS-a, boje se beba valjda...
Tako i treba dosta je nerada i skretanja sa pravih problema! Krajnje je vrijeme da gotovani krenu sa radom!