Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ljudima koji su prepoznali trud i rad ovog parlamentarca i glasali za njega... u ovom mandatu je najbolji, iduce godine ima oept moj glas!
Becirovicu svaka ti cast na tvojoj pozrtvovanosti na tvom radu,jedan si od rijetkih koji misle na sve svoje obaveze i koji zaradi svoju platu radom
Pa nije kao Hadzibajric za uvodi red nakon hiljadu godina...
Denisa ima na sve strne,covjek radi i nije jedan od onih koji se recimo plase dolaziti na posao,a i sami znamo da ni svih ovih predhodnih godina i dok se nisu "plasili" nisu nista radili.
SDP stvarno dokazuje kako radi sa sva tri naroda i postuje svaki narod. Ipak smo mi svi Bosanci i Hercegovci!