Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Denise, Becirovicu, JOS JEDAN LICEMJER koji mora da je Srbin po porijeklu ko uvijek igra HINJSKU I PRLJAVU IGRU PROTIV BIH-E , BOSNJAKA i Hrvata. Hrvati misle da im je Milenkovic prijatelj, jadnici, vidjet ce tu hinjsku ulogu IDEOLOGJE VELIKOSRBIZMA SAMA HRVATSKA !!!
SVAKA CAST DENISE !!!!!! Srbo Milanovic koji dolazi iz Hrvatske je ocito ljubitelj sumskih brabonjaka velikog srbizma i nastavak Tudman-Milosevic politike. Steta sto ga je podrzao SDP BIH-e , ali s druge STRANE jos jedan DOKAZ da se KOMSIJAMA S LIJEVE I S DRUGE STRANE BIH-E NIKADA NE MOZE i NE SMIJE VJEROVATI.!!! Znaci i jedni i drugi su jedne obicne suplje srpske pic.kice koje se kriju iza srbina i hrvata a u realnosti samo PREDSTAVNICI SANU srba genocidasa. OPREZ !!!
ZA GARDIST Vuk karadzic je napisao rijecnik srpskog jezika tako sto je pokrao rijeci iz bosanskog. Kao osnovu za srpski jezik uzeo je govor naroda Bosne i istocne Hercegovine, A \"srpsko pismo\" cirilicu Vuk je ukrao od Grka, Cirila i Metodija. Kad biste vi Srbi iz vaseg srpskog jezika izbacili sve bosanske i sve turske rijeci, vi se ne bi mogli sporazumjevati
gospodine Milanovicu dobro dosli u HR Herceg-b osnu kad vec niste dobrodosli u susjednoj djamahiriji
Hahahaha Smješne su mi ove vehabije. Milanović nije Srbin, on je čistokrvni Hrvat rođen u Sinju, a podrijetlom iz Rame. Došao čovjek da obiđe buduće državljane EU.
Mora da je ce.tnik Ana Trisic Babic (zamjenica Lagumdzije u Ministarstvi VP-a ) doprinijela puno pa cak i ne susretu Lagumdzije sa Milanovicem. Mozda ce veceras ta ce.tnik genocidasica srpkinja DATI specijano zadovoljsvo predstavniku Srba iz Hrvatske (ima ona sigurno iskustva u krevetu ko sve genocidasice srpkinje ) pa ce Milanovic JOS upornije i brze rusiti BiH-u preko HERCEG diktature...Dodik ZNA kako lomiti uvijek BiH- u..NAZALOST.
P zar vi niste zajedno sa Hrvatima, pa uzimate neke njihove riječi i napravili ste kofol ,,bosanski jezik,, opčina-opština, pripčenje-saopštenje .... hahahah svakih 10-20 vi izmišljate novi jezik i naciju , hahahaha???????? moračete novi jezik da izmislite jer kod vas sve može ....preko noći da se promjeni i vjera i nacija i sve ........hahhahah , a naravno mržnja vam je na nivou, samo ako hneko misli drugačije nego vi ,,bošnjaci,,......PRAVA DEMOKRATIJA , hahahah
Svaka čast Denise al\' Dama ima veću plaću.
Ej Ošnjaci pa vi nikad niste zadovoljni pa jel bio prvo u Sarajevu pa koga bi trebao posjetiti možda cerića hahahaha. Ja čudna naroda
e ovaj s.u.p.ci.c, profesionalni politicar, nasao govorit sta je po protokolu, a sta ne
Nego šta, Bo.šnje a pogotovo one iz Bugojna su temelj privrede ove zemlje. Kod njiha se zna đe svaka marka ide, nema lopovluka ni raspodjele funkcija po stranci i po familiji, a ni čerupanja javnih preduzeća Sve transparentno i po zakonu. Trebaju ovi iz EU da dođu u Bugojno i uče kako se vodi administracija i država u konačnici. Da him nije ovih šk.utora i če.talja bili bi ko Švicarska.
ono nekom drži lekcije ooooooooooooooooooooooooooooooooo
SLJEDEĆI SU VOJVODINA I SANDŽAK
HOĆE HOĆE A ONDA DOVESTI HARETA, FAHRU HASANA ČENGIĆA ..... MALO STE SE NAKRALI 20 GODINA
Kajsije nedozrele beru u meni. Denise, svaka ti dala.