Komentari (413)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Administrator obrisao moje komentare.Crkni botino sdaovska.
to je demokratija je suis bazen vogošća jel ono tak podrška se daje?
I meni. a rekao sam "Građanska država ne brani nikome da u kući nosi šta hoće, već sferu vjere ograničava u oblasti religioznih institucija, a ne u oblasti države". Po principu da se bule mogu kupati u ronilačkom odijelu, jer je to građansko pravo, mogu i ja tražiti da se kupam go na bazenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja zatucanost i primitivizam.Idite na bazene u Saudijsku Arabiju, vi koji u srcu Evrope donosite zakone iz Azije i Afrike.
Tacno tako!!!
Jednom je jedan mudrac rekao: "Religija je opijum za mase"
Jebali ste Švajcarce, opet referendum,
svi naprijed mi u sedmi
Teheran-dobar dan! Furde!
Bas ilidza nije prije?😅
Ja se ne bih kupao, vamo fol ne smiješ prići, rukovati se sa muslimankom, ali zato mozes se kupati nag u kupaćem kostimu, zar nije apsurd, nidje veze, nek se one kupaju ja necu iz poštovanja prema dotičnim...
Gdje god dodjes na bazen moras se istusirati prije ulaska, sta ce ona, oprati ves pa doći, kod mene čuna metar, hocel ga gledati ili da ga ja krijem, sta vam je ljudi, stid me vaše zatucanosti.
Ja se ne bih kupao, vamo fol ne smiješ prići, rukovati se sa muslimankom, ali zato mozes se kupati nag u kupaćem kostimu, zar nije apsurd, nidje veze, nek se one kupaju ja necu iz poštovanja prema dotičnim...
mnogo zanimljivo
I meni su obrisali komentar a nista uvrijedljivo nisam pisao... MRS KLIX
Svaka čast za inicijativu i udruženje! čestitam gospodi koja će da koristi usluge bazena! Ljudska prava i slobode su osnova Evropskog načina života i ona moraju biti dostupna svakome, pa čak i onima sa kim se ne slažemo, čak i onim najgorim zločincima. Ja sam uvijek uvjeravao suborce da ne treba odmah ubijati zarobljene troprstaše i moštoljubce, nego da mangupski, dozvole suđenje, a nakon suđenja, vezati u lance i žive spaliti.
Povedite i sefa sa seficom s vama.
Ja znam jednu bulu što je na fakultetu sve prepisivala i govorila biće to dobro akobogda
Bravo admine za brisanje komentara...kad su ukinuli pravo glasa?
Hoćel još i na masaže ići? 😆😆