Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Dodik !
A jos sto je Barasin krijuci potpisivao sporazume i izdaju Tuzilastva BIH-e sa agresorskom krvolocnom servijom...?!!! Grubesic nije nista bolji od Barasina...servski sluga...!!!
Pa sto ovaj Glavni Tuzioc nije zahtjevo hapsenje i zatvor za najveceg kriminalca i Evropi Dodika...?! Covic je takodje kriminaac i njega je oslobodio preko pravosudja BIH-e...!!!
pa nije to privatna funkcija da ti ostajes do kada ti zelis......
prvo ce morati da isplate stetu Sarovicu, narafski zbog FTV i njene propagande, a sada po istom modelu treba i Barasina ukloniti; kada bude i jemu tebalo platiti odstetu, nece biti FTV da placa, vec ce to narod od srca platiti voljenoj...
Pravu kriminalnu facu ima,a seljacku da ne pricam.KOCKO!