Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako, pa zar ne leti Sky Srpska svaki dan?
Šta rade zaposleni na tom aerodromu po vascijeli dan? ašove oko piste povrće?
Ne kontaju to ovi idioti, bezveze ti to pričaš. Misli papak ako mrzi \"ostale\" da je bolji među \"svojima\". Ovakvi rasturaju Bosnu isto koliko i oni što je otvoreno mrze.
Šta se naslađujete tuđom mukom ? Do kada ćemo više ovako živjeti ? Pa nećemo valjda do vijeka vijekova slaviti tuđe neuspjehe, a svoje prikrivati. To neće donijeti nikakvo dobro! NIKAKVO!
KAD CE ONAJ U TREBINJU BITI OTVOREN :-)!
Nadjite Aerodrom Banja luka na Google eartu vidjecete sta je ponos BL hahahaha, Pista mala ima jedna zgrada i neki hangar i to je to. A pogledaj Sarajevski ;)
Aerodrom izgleda k\'o skladište kukuruza, istini na volju. Pa nije 1950-a da se toleriše ovakav izgled, vidi užasa. Bolje da farmu otvore na njemu nego da obnavljaju ovakvu sramotu.
Nekada je bilo \'Od Vardara pa do Trigava..\' Vrlo skoro će biti \'Od Zemuna do Terazija..\' BiH do Tokia.
Tehnički nedostaci? Nema asfalta na pisti i treba napraviti ogradu da krave ne prelaze pistu. To će sve rješiti Mrzorad Duduk vrlo brzo.
Svaki dan mora nešto da se ukine srbima. Došao red na aerodrom.
Kakva je ovo trafika na slici?
zato je Milorad u Trebinju napravio ovaj \"profitabilni\". http://tuzlalive.ba/portal/2012/01/vlada-rs-prosirila-djelatnost-nepostojeceg-aerodroma-trebinje/
Sad kad turisti navale u RS čim se ukine aerodrom......
Svaki Bosanac moze ziviti na bilo kojem dijelu BiH. moj vlascicu, ako nisi znao, to znaci da si IZGUBIO rat.
Realno, koji će q aerodrom u BL kada ima u glavnom gradu ??
kako se to moglo dogoditi? pa zasto im Dodik ne pomogne? ionako on vlada rs-om i po finasijskim pitanjem.....
Ma to je federacija za sve kriva.