Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako moramo svi!
Blokirao covjek saobracaj u svom dijelu grada pri povratku od suda. Sigurno mu se tu skupilo. cazim je stari banjalucanin koji je uvjek pio. U titinom sistemu je imao makar krov nad glavom, Vidio sam ga ljetos, jadan danima samo sjedi na jednom kamenu u Mejdanu na ulaz u Potok. TUZNO, JAKO TUZNO!!!!!!!! Niko ne zasluzuje takav zivot. Cudi me kako su uopste njemu mogli suditi?? Njemu je potrebna svaka vrsta pomoci!
E to ce reci jedan srpski dosljo. Vi pravoslavci ste se tek u 19. stoljecu u Banja Luku, i Krajinu opcenito, nakotili....doslje iz istocne Hercegovine i Crne Gore. Bijedo. Zahvali se pretcima tog covjeka kojeg nazivas laznim Banjalucaninom sto si uopce u BL. Da nije bilo njih vasa Republika Srpska bi od Trebinja do Gacka.
Nedaj se cazime!
Očigledno da vozač autobusa nije znao da na putu leži Ćazim.
Garant nisi ni ti banjalucanin nego neki isprdak iz Like ili Slavonije,jer tako pravi banjalučanin ne govori.
@ policija - bas si neki p0gloop lik. tikvo jedna, zato sto je lego na cestu u cilju protesta on je tebi nenormalan??? znaci, svi koji protestuju su nenormalni? pa, upravu si, i jesu kad se bore u ovom gofnetu od drzave gdje masa ne protestuje iz razloga da ne bi bili loodi. b.e.e.m te tupavog!!! shvatite- covjek vise nema izbora - moze ili ubiti nekog, ili leci na cestu. druze, ustani sa ceste i kokni sudiju i ostale umijesane i eto pravde ;). kad ne moze na fin nacin, moze kako moze.
\"kada je Banjalučanin Ćazim Džerahović\" Nije on Banjalucanin nego obicni Bosnjak. Banjalucani se ne zovu Cazim...
srpska posla
I hoped i\'ll find what I need, I\'ll be free like a bird Now we\'re pushed in a ghetto like the sheep in a herd All the promises I heard became empty words Completely disconnected from the rest of the world The grass is never greener in neighbour\'s court-yard I want to start all over return to no man\'s land Send greetings to your leader, don\'t want your green card I want to fly back like a rocket to the Balkans DUBIOZA KOLEKTIV!!! :)
NEMOJTE NAM ZAIMAGU DIRATI, ON POTIČE IZ FINE I UGLEDNE B.O.Š.N.J.A.Č.K.E PORODICE. PRAVO JE DOBAR I POŠTEN ČOVJEK, MA PRAVI B.O.Š.N.J.A.K, M.A.S.H.A.L.L.AH. OVO JE SIGURNO NEKA UROTA PROTIV NAŠEG NAM ZAIMAGE I B.O.Š.N.J.A.Č.K.O.G K.O.R.P.U.S.A, PUUU !!!
Sto ga neko ne zgazi sta ima blokirat nama saobracaj , nek legne njima
I am from Bosnia, take me to America I really want to see Statue of Liberty I can no longer wait, take me to Unites States Take me to Golden Gate, I will assimilate :)
-sve u -c.e.t.n.i.c.k.o.j--- tvorevini zrelo za LUDNICU.....!
bas je bila prava drama
Šta reći, koju posluku porati...malo ću prileći
E da vidio sam ga ja nekoliko puta gore u potoku da sjedi i bas sam se pitao koji mu je ..