Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam na izjavama ovih normalni ljudi, a koma smetaju vjerski objekti taj sigurno ne treba ni da zivi u civiliziranom drustvu, nek se drzi sume i divljine!!!
@Mehdi Ovakvi sigurno nisu, ali jesu ovakvi kao ovi sto po klixu laju a sigurno ih dosta ima koji isto razmisljaju, slazem se!
@Mehdi Karadzic, nisu oni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi' samo da pozdravim Bozu Vrecu i porucim: Steta, jaranice. Mogla si biti lijep momak.
@MoonlightSonata jadna ta djeca...
@MoonlightSonata valjda zato sto je i on. jer ako je 'ONO' umjetnik, mi ostali smo akademici.
https://www.facebook.com/orgbih/videos/10150638601189991/?hc_location=ufi
Jel neko zna koliko je pravoslavnih crkava sruseno u Sarajevu za vrijeme opsade od 92/95g
0.
A šta kažu ovi na to da djeca ne mogu učiti svoj jezik u školi? Šta kažu na to što je šešelj oslobođen?
Cestitam ovim normalnim ljudima. Znam sigurno da su mnogi od njih rodjeni Banjalucani jer sam i ja jedan od njih. Jedina gamad u Genocitetu su pobjeglice iz Hrvatske i Federacije BiH koji su napustili svoje domove dobrovoljno i onda glume "" protjerane zrtve "". Vecinu u mome rodnom gradu danas cine pridoslice ili dolje koji jos uvijek zele po haustorima da uzgajaju kokoske i brisu dupe prstom pa onda mazu po fasadi zgrade.
da nisu došli tisuću petsto i neke... ne bi se ova građevina nanovo zidala jer je ne bi ni bilo!
da je babi kurac...da nisu krscani dosli 1200 i neke ne bi ni crkvi bilo
joj trolova ovde hahaha cuj banjalucani zadovoljni dzamijom ma daj molimte
ha ha ha "anadoly agency" turska propaganda!! ha ha ha
od agresije posta rat dzamije su sravnjene sa zemljom ali se u clanku perfidno presucuje ko ih je sravnio sa zemljom niko od ispitanika se nije ogradio od zlocinackomteroristickog cina kojimje ucvinjen i u njegovo ime nego podmuklo aludiraju da je bilo rusenja na sve tri strane ko biva i Bisnjacinsu dizali crkve dinamitom u zrak i!to po 16 u svakom gradu ovaj clanak je podvala!turaka koji nazor i nasilu zele da pomire nepomirljivo genocidne fasiste i narod koji se branio i odbranio
Da li ti znaci da ce sada pravoslavna crkca u Tuzli biti ponovo napravljena???? Oh, cekaj, ona nikada nije unistena
Da li to znaci da ce opet biti uvrstena na listu UNESCO-a kao sto je stari most u Mostaru bio??
Na turbetu Ferhad-pase Sokolovica je pisalo "posmatracu moga groba jednaki smo skoro oba ja sam juce bio takav, a sutra ces ti biti ovakav" Veoma poucna poruka za nas zive. Da se ne zanosimo pretjerano :-)
Bašibozuk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi, u civilizacijskom i kulturnom pogledu, ostali na nivou na kome su bili pre 100 godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda." Koča P.
Nek prkosi vremenu.. Uvijek je bogomolja bila dokaz o postojanju nekog naroda, a ocito je nekom bilo u cilju da izbrise taj narod..
@Zilot djesi cetalj. jel opet slama bila za dorucak??
@Zilot samo udri, turska kafa je zdrava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sto bi se obnavljalo sta u Federaciji kad mi nismo bili majmuni i rušili tuđe?
Samo degen posebne kategorije koji Banja Luku niti civilizaciju nije vidio niti na razglednici bi srušio jednu takvu građevinu. S druge strane obnova Ferhadije u današnjem vremenu i nivou svijesti nema nikakvu simboliku niti težinu. Neko donirao pare, zamiješali cement i poredali kamenje.