Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su tvoji mediji tebi prikazali kako je u Republici Srpskoj sve crno, samo kad slušaš Ftv, a vi ne vidite da se time prikriva jadno stanje u Federaciji. U RS rodni list vrijedi trajno a vi vadite svaka tri mjeeca, u RS ima elektronski potpis, a vi šaljite kurire da nose službenu poštu, U RS mladi bračni parovi od vlade dobijaju kredit za rješavanje stambenog pitanja od 4,2 % a vi se zadužujte kod lihvara...i joooš mnogo toga, ali vaša FTV će sve to mininizirati i pretvoriti u negativno.
@realan Ako cemo bas realno, crno je u cjeloj bih, razlika izmedju entiteta je samo u nijansama.
Znam ja dobro kakvo je stanje i u RS i u FBiH, očajno.. Zato sam za to da svako čisti smeće prvo ispred svog praga, a ne kao ono, ovamo cvjetaju ruže, a sve što dolazi s druge strane je negaivno i treba pljuvati.. Ljudi treba raditi i probati živjeti od svog rada. To je danas umjeće..
putopisac.com
@realan Znam kako je i u federaciji i rs-u jer sam živio i tamo kratko vrijeme i koliko god ti mlatio praznu slamu i tebe i mene vuku za nos, sad jel dodik il lagumdzija, tihic , aposlutno nevažno.Hvaliti se tim stvarima koje si naveo koje svako selo na svijetu ima je jadno i dokaz koliko su nam se poigrali sa mozgom :/ Tinyurl.com/d7ky5ek
@Mirza hahahaha dobar hahahaha
hahahahahahahahahahhahahahahaaa........ E odavno nista smijesnije nisam cuo. hahahahhaaa.... SVAKA TI DALA
U FBiH promocija dzamijskog surround sistema za navodjenje vjernika sa velikih udaljenosti !
Ma full su moderni:)
PS.: mogo si nam ostavit i digitalni potpis, da se njime sluzimo xD xD
super.... al de ba, branislave, ne moras fakat ostavljat pravi mail, i u njemu ime i prezime .. xD
Nije zvaka za seljaka.....cuj sumska i digitalni potpis......bolje bi bilo da uvedete guslarski.....vise vam stoji !!!!!! SIKTER