Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi vjernik nema sta.
@PreporrodBosnjakaBPS alkohol nije opravdanje
to ono od slave sto je pokupio tamo krajem januara...ostalo para pa se odbio...kad vidim ispred hrama ML i A8 prebio bi sve i jednog popa...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jadne li vjere. Pop, nož i alkohol
Krivoslavlje
https://www.facebook.com/ljubisa.bozic.90?fref=ts
Kako drugčije komentarisati nego - srbin...zar se šta drugo od njeg amože i očekivat?!
Definitivno treba legalizirati vutru, ljudi bi bili mirniji, zadovoljniji, o sebi pri sebi, ne bi bilo politiziranja, nastupa, istupa, opći mir, zadovoljstvo i dobrosusjedski odnosi.
Pop po profesiji a koljac i chetnik u dusi
Raskinuo s Kacavendom , napio se , pa hodao po carsiji i pravio belaje . Znaci nije na nacionalnoj osnovi , covek je vaistinu zaljubljen.
Toliko o vjerniku. Odijelo ne cini covjeka.
Napraviti sacekusu pa ih slucajno provozati na haubi drugi put. Ubistvo iz nehata je pi..in dim za odrobijat
haj' ba, sta ima veze. ovdje sve po starome, pijani i nose nozeve, traze belaj. Uvijek bilo tako. Onda dodje do velikog klanja, pa poslije, kada se zavrsi, do izvinjavanja , cestitanja vjerskih praznika, onda se opet pocne sa psovkama, grafitima, nozevima, prema velikom klanju i tako to ide u krug. Popovi, hodze i svestenici, zli i naopaki. A, njih narod slijedi. Bajrambarocula vaistinu vaskrse hvaljen Isus na minderu.
Pa sto ih ne namlatiste , tako vas je mogao i poklati i svi bi cutili . Trebalo je govna dobro izdegeneciti ,pa ne bi vise nikad sigurno.
@bobanpopovic A sta ti imas da oprostis seljacino nepismena ,zadojena . Kad je neko otisao u crkvu da pravi belaje .majmune retardirani . Znate samo jadne povratnike maltretirati , sto se ne zaletite na Horde i Manijake kad vam dodju usred Banjaluke ?
To su danas svestena lica. Onaj feslija pominje Vlahe, ovaj pijan s nozem svrlja ispred tudjih bogomolja, kod onog treceg majorizirani cure iz Bosne. Sve vas treba lopatom zatuci.
Pravi srbin nema sta svi su takvi.mater svoju nmgu smislit
to je ta 'pradedovska vera', a u principu kod većine samo nacionalizam, gusle i rakija. S hrišćanstvom oni veze nemaju
POŽELJNO JE TU VIŠE BEZBIJEDNOSTI: Oduzimanje vozačke dozvole, oštrih i staklenih predmeta (kako nebi ozlijedili sebe ili nekog drugog) i deportacija u centar za liječenje od alkoholizma i bolesti ovisnosti. Šta je trebalo ? Pustiti ih da pijani upravljaju motornim vozilom i izazovu još i saobraćajnu nesreću u kojoj bi i sami nastradali ?
Mozda ceko hodju da nastave
Uvijek sam govorio Popovi i Lopovi, rijeci koje imaju samo jedno slovo razlike P i L. Vrijedi i za hodze i ostale religioznjake, ali nisam musliman pa nisam kompetentan da govorim o njima.